Μαύρη Παρασκευή 2019: ποια είναι τα άλλα μεγάλα καταστήματα της χρονιάς;

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 23 Δεκεμβρίου 2019 έως 11 ώρες 56 λεπτά

Κάθε χρόνο, η Black Friday είναι μια ευκαιρία να επωφεληθείτε από σημαντικές εκπτώσεις και προσφορές σε πολλά προϊόντα. Λάβετε υπόψη ότι αυτό δεν είναι το μόνο απαράδεκτο συμβάν στο ημερολόγιο για τους λάτρεις των αγορών. Καταγράφουμε τις διαφορετικές μέρες των καλών σχεδίων που δεν πρέπει να χάσετε. Ακολουθήστε τον οδηγό.

Οι μεγαλύτερες εμπορικές εκδηλώσεις της χρονιάς

Η Μαύρη Παρασκευή πλησιάζει γρήγορα! Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019, θα έχετε τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από σημαντικές μειώσεις σε γαλλικούς και ξένους μεταπωλητές (στο διαδίκτυο ή στο κατάστημα). Εάν τα οικονομικά σας δεν σας επιτρέπουν να απολαύσετε τις καλές προσφορές της Μαύρης Παρασκευής, γνωρίζετε ότι υπάρχουν και άλλες εκδηλώσεις που γίνονται όλο το χρόνο.

Γαλλικές μέρες

Από το 2018, λίγες γαλλικές μάρκες αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη Γαλλική Μαύρη Παρασκευή που ονομάζεται French Days. Για περίοδο 5 ημερών, επωνυμίες όπως οι Boulanger, Fnac, Darty, Rue du Commerce, La Redoute ή Showroomprivé προσφέρουν ενδιαφέρουσες προσφορές σε υψηλής τεχνολογίας (smartphone, βοηθοί φωνής και τηλεοράσεις). Οι γαλλικές ημέρες γίνονται δύο φορές το χρόνο: την άνοιξη και αμέσως μετά την έναρξη του σχολικού έτους.

Singles ‘Day (Singles’ Day στην Κίνα στις 11 Νοεμβρίου)

Μετά τις γαλλικές μέρες έρχονται οι Singles ‘Days. Στις 11 Νοεμβρίου, όλες οι κινεζικές μάρκες (Gearbest, Alibaba ή Aliexpress…) προσφέρουν μια μεγάλη μέρα προσφορών. Τα τελευταία χρόνια, οι γίγαντες του γαλλικού ηλεκτρονικού εμπορίου ακολούθησαν επίσης την τάση, προσφέροντας επίσης προσφορές κατά τη διάρκεια αυτής της Κινέζικης Μαύρης Παρασκευής. Ξεκίνησε το 2009 από την Alibaba (το Κινέζικο Αμαζόνιο), αυτή η γιορτή δημιουργεί σημαντικό κύκλο εργασιών κάθε χρόνο. Φέτος, ο γίγαντας του ηλεκτρονικού εμπορίου είχε επίσης κύκλο εργασιών 34,74 δισεκατομμυρίων ευρώ σε 24 ώρες.

Κυριακή Δευτέρα

Στη συνέχεια, υπάρχει η Cyber ​​Monday που πραγματοποιείται τη Δευτέρα μετά τη Μαύρη Παρασκευή Φέτος, η εκδήλωση πραγματοποιείται τη Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019. Όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι μια Δευτέρα όπου μπορείτε να επωφεληθείτε από τις προσφορές μόνο στο διαδίκτυο. Ξεκίνησε το 2005 από αμερικανούς ηλεκτρονικούς εμπόρους, η εκδήλωση έχει τεράστια δημοτικότητα στη Γαλλία για αρκετά χρόνια. Μεταξύ των καταστημάτων που συμμετέχουν, υπάρχουν φυσικά τα Amazon, Boulanger, Cdiscount, Darty, Fnac και Rue du Commerce.

Πυγμαχία (26 Δεκεμβρίου)

Μια μέρα μετά τα Χριστούγεννα, μπορείτε να απολαύσετε την Boxing Day (την ημέρα των κουτιών) την ημέρα έναρξης των πωλήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία. Σε μεγάλες πόλεις της Βρετανίας, όπως το Λονδίνο, η εκδήλωση περιμένει με ανυπομονησία: οι περισσότερες καλές προσφορές πραγματοποιούνται τις πρώτες πρωινές ώρες. Για τους εμπόρους, αυτή είναι μια ευκαιρία να πουλήσει το απόθεμα των αδιάθετων προϊόντων που προορίζονται για τα Χριστούγεννα. Μεταξύ των συμμετεχόντων, βρίσκουμε και πάλι την Amazon (για να επωφεληθούμε από τις καλύτερες προσφορές, παραγγελία στο αγγλικό κατάστημα), Dell, Asos, Vans ή Microsoft.

Το Fukubukuro

Για να ολοκληρώσει το έτος, οι Ιάπωνες ξεκίνησαν το Fukubukuro (σακούλα ευτυχίας στην ιαπωνική γλώσσα), το οποίο λαμβάνει χώρα στις 31 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για μια μάλλον ξεχωριστή εκδήλωση, η οποία διαφέρει πολύ από τις άλλες: αντί για παραδοσιακές προσφορές, θα λάβετε μια τσάντα έκπληξης που πωλείται σε σταθερή τιμή. Αυτή η θήκη μπορεί να κρατήσει οτιδήποτε και τα πάντα. Θα μπορούσατε πολύ καλά να συναντήσετε ένα smartphone για 1000 € ή ένα πακέτο καραμέλας. Τι πιστεύετε για αυτές τις λίγες εκδηλώσεις αγορών; Ποιο σε πειράζει περισσότερο;