Μία από τις πιο απαιτούμενες λειτουργίες φτάνει τελικά στο Amazon Prime Video

Μία από τις πιο απαιτούμενες λειτουργίες φτάνει τελικά στο Amazon Prime Video

Η ευκολία να έχετε έναν μεγάλο κατάλογο ταινιών, τηλεοπτικών σειρών και ντοκιμαντέρ λίγα μόνο βρύσες που έφερε υπηρεσίες ροής βίντεο είναι τεράστια. Με την αγορά να γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστική, θα περίμενε κανείς ότι όλοι θα έδιναν λίγο πολύ την ίδια λειτουργικότητα, διαφοροποιώντας την προσφορά τους μόνο για περιεχόμενο βίντεο. Αλλά δεν είναι έτσι, όπως μόλις έδειξε Βίντεο Prime Amazon.

Το Amazon Prime Video θεωρείται από τις καλύτερες υπηρεσίες βίντεο στην Ιταλία, χάρη στην εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής (περιλαμβάνεται στη συνδρομή Prime που κοστίζει 36 ευρώ ετησίως), αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει λειτουργήσει σχεδόν σε όλες τις άλλες υπηρεσίες του ροή: τη δυνατότητα δημιουργίας προσαρμοσμένων προφίλ για κάθε μέλος της οικογένειας.

Στην πραγματικότητα, αυτή η λειτουργία υπήρχε στο Amazon Prime Video για μερικούς μήνες, αλλά η ομάδα των προγραμματιστών την έχει περιορίσει μόνο στην ινδική αγορά. Είναι νέα πριν από λίγες ώρες, ωστόσο, ότι η δημιουργία έως και 6 προφίλ, καθώς και η διαχείρισή τους, είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο (συμπεριλαμβανομένης της Ιταλίας).

Οι πελάτες Prime Video μπορούν πλέον να δημιουργήσουν έως και έξι προφίλ, συμπεριλαμβανομένων των προφίλ “Παιδιά” που θα φιλτράρουν περιεχόμενο, αποτελέσματα αναζήτησης και προτάσεις βάσει ηλικίας.

Για τη μείωση των ανεπιθύμητων αγορών στο μηδέν, οι χρήστες δεν θα μπορούν να τις πραγματοποιήσουν από ένα προφίλ παιδιών. Επιπλέον, ο κάτοχος του λογαριασμού μπορεί να περιορίσει τις αγορές σε άλλους λογαριασμούς ζητώντας ένα PIN.

Η διαχείριση των προφίλ Amazon Prime Video μπορεί να πραγματοποιηθεί από τις εφαρμογές Android, iOS και Fire Stick της Prime Video, καθώς και από τον Ιστό, τα tablet Fire (δέκατη γενιά ή υψηλότερη) και το PlayStation 4.

ΔΡΟΜΟΣ