Κόλπα για τη βελτιστοποίηση της κάμερας του LG G3

LG-G3-κάμερα

Η κάμερα του LG G3 είναι πραγματικά εξοπλισμένη, αλλά εδώ είναι μερικές συμβουλές για τη βελτιστοποίηση της απόδοσής της

Για τη φανταστική του κάμερα, το LG G3 έχει λάβει πολλά βραβεία. Όσον αφορά τον φωτογραφικό τομέα, πρέπει να πούμε ότι με αυτό το τηλέφωνο στο χέρι μπορείτε να έχετε πραγματικά τα πάντα: από την απλή ποιότητα εικόνας έως τον αισθητήρα λέιζερ για εστίαση, χωρίς να παραμελείτε ταινίες UHD. Το πρόβλημα είναι ότι όταν το ξεκινάτε, οι πολλαπλές δυνατότητες δεν εμφανίζονται όλες αμέσως, γι ‘αυτό το πιστεύουμε Αυτός ο οδηγός μπορεί να είναι χρήσιμος για να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε ιδιοκτησία.

Παρακάτω παραθέτουμε 8 από τις καλύτερες συμβουλές και κόλπα για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση της κάμερας του LG G3.

1. Ξεκινήστε την κάμερα με το κουμπί έντασης

Εάν συμβεί κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να αποθανατιστεί επί τόπου (ζητήστε το α γρήγορη εκκίνηση λειτουργία), μπορείτε να πατήσετε το κουμπί μείωσης έντασης στο πίσω μέρος του G3. Όταν η οθόνη είναι απενεργοποιημένη, στην πραγματικότητα, μόλις δύο δευτερόλεπτα πατώντας το παραπάνω κουμπί για δόνηση του τηλεφώνου και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε τη λειτουργία κάμερας. Σε αυτό το σημείο θα είστε έτοιμοι να πυροβολήσετε σε δευτερόλεπτα.

2. Προσθήκη ειδικού κουμπιού κλείστρου

LG-G3-κάμερα-συμβουλές2

Την πρώτη φορά που ξεκινήσατε την κάμερα του LG G3, σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει την απουσία σχεδόν όλων των λειτουργιών που συνήθως προσφέρονται από μια τυπική φωτογραφική συσκευή. Αυτό συμβαίνει επειδή η LG έχει αποκρύψει όλες τις μη απαραίτητες εντολές από προεπιλογή, προκειμένου να απλοποιήσει την πρόσβαση στην κάμερα και τη λήψη μιας φωτογραφίας. Μερικές φορές, ωστόσο, υπάρχει η ανάγκη να λειτουργήσουμε και στις άλλες επιλογές, τις οποίες μπορείτε να δείτε πατώντας τουπερχείλιση μενού (τρεις κουκκίδες τοποθετημένες κάθετα) τοποθετημένες στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης: με αυτόν τον τρόπο θα εμφανιστούν όλα τα άλλα στοιχεία που έχετε στη διάθεσή σας, συμπεριλαμβανομένου, αφενός, ενός συγκεκριμένου κουμπιού για λήψη και ενός για εγγραφή βίντεο και στις άλλες τέσσερις επιλογές που αποτελείται από Ρυθμίσεις (αντιπροσωπεύεται από το συνηθισμένο γρανάζι), το τρόπος, η τυπολογία του ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ (εμπρός ή πίσω) και το λάμψη. Μόλις εμφανιστεί το κουμπί απελευθέρωσης κλείστρου, μια βρύση στην οθόνη δεν θα εκτελέσει εστίαση και λήψη φωτογραφίας, αλλά μόνο την πρώτη λειτουργία στο σημείο που παρατηρείται εκείνη τη στιγμή.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει | Κόλπα για τη βελτιστοποίηση της κάμερας LG G4 |

3. Οι πιο σημαντικές ρυθμίσεις

LG-G3-camera

Κάνοντας κλικ στο γρανάζι ρυθμίσεων, θα εμφανιστεί μια σειρά από γρήγορες επιλογές που θα βρείτε χρήσιμες. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε τις λειτουργίες πλέγμα, χρονοδιακόπτης, πυροβολήθηκε με φωνητική εντολή είναι HDRκαθώς και να αποφασίσετε για την ποιότητα φωτογραφιών και βίντεο.

Ίσως θέλετε να επιλέξετε το μεγαλύτερο για τις φωτογραφίες σας ανάλυση είναι δυνατόν, αλλά συνιστάται λόγος διαστάσεων μεταξύ 10M (πλάτος) και 13Μ (τυπικό ή 4: 3), ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Για ταινίες, η προεπιλεγμένη ανάλυση είναι 1080p, αλλά αν θέλετε μπορείτε να την πάρετε Ultra HD (3840 x 2160) σε περίπτωση που θέλετε να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας με φανταστικά βίντεο υψηλής ανάλυσης.

Όσον αφορά τη λειτουργία HDR (Wide Dynamic Range), οι περισσότεροι προτιμούν να αφήνουν το σετ G3 σε αυτόματη λειτουργία “Αυτόματο HDR“, Χάρη στην οποία το τηλέφωνο θα αποφασίσει εάν θα χρησιμοποιήσει πολλαπλή έκθεση HDR για να δώσει περισσότερο φως στην εικόνα αλλαγής ή όχι. Με το αυτόματο HDR μπορείτε να υπολογίζετε στην ταχύτητα της λειτουργίας λήψης και λήψης όταν βρίσκεστε σε παρουσία φωτεινών σεναρίων ημέρας που δεν απαιτούν την ενεργοποίηση της λειτουργίας, ενώ σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού θα επωφεληθείτε από τα έντονα χρώματα και τη συμπαγή HDR εργαζόμενος.

[trovaprezzi prodotto=”LG G3″]

4. Επιλογή τρόπου λήψης

LG-G3-κάμερα

Η κάμερα του LG G3 σάς επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικές λειτουργίες λήψης, τις οποίες θα βρείτε πίσω από το κουμπί “Λειτουργία” δίπλα στο γρανάζι. Η επιλογή “Διπλός“Προσφέρει λήψη σε στυλ εικόνας σε εικόνα χάρη στη χρήση και των δύο καμερών”Πανόραμα“Σας επιτρέπει να τραβήξετε πολύ μεγάλες φωτογραφίες”Μαγική εστίαση“Θα σας επιτρέψει να επιλέξετε το ακριβές σημείο – μέσα σε μια φωτογραφία – για να εστιάσετε και”ΑυτοκίνητοΦυσικά θα κάνει τα πάντα για σένα.

5. Γρήγορη εναλλαγή στην μπροστινή κάμερα

LG-G3-κάμερα

Ίσως πιστεύετε ότι η εναλλαγή από τη μία κάμερα στην άλλη είναι ήδη εξαιρετικά απλή, στην πραγματικότητα απλώς πατήστε στο μενού υπερχείλισης για να εμφανίσετε τη διεπαφή και, στη συνέχεια, εντοπίστε και επιλέξτε το κουμπί έναρξης. Ωστόσο, υπάρχει μια ακόμη πιο πρακτική μέθοδος: απλώς αγγίξτε το σκόπευτρο προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, ώστε το τηλέφωνο να μεταβεί αμέσως στην εναλλακτική κάμερα. Κάθε φορά που το αγγίζετε ξανά, μπορείτε να επιστρέψετε στην προηγούμενη ρύθμιση.

6. Χρησιμοποιώντας το φλας

LG-G3-camera

Υπάρχουν τρεις διαφορετικές λειτουργίες στην κάμερα LG G3 λάμψη να επιλέξεις απο: αυτοκίνητο, επί είναι μακριά από. Παρόλο που οι περισσότεροι από εσάς πιθανότατα θα χρησιμοποιήσετε την αυτόματη λειτουργία, είναι καλό να γνωρίζετε ότι φυσικά μπορείτε να μετακινηθείτε εντός των τριών επιλογών μέσω του ίδιου του κουμπιού φλας, τοποθετημένο μεταξύ του κουμπιού επιλογής κάμερας και του κουμπιού μενού.

Θα παρατηρήσετε επίσης ότι το φλας δεν είναι διαθέσιμο όταν βρίσκεστε σε λειτουργία HDR, καθώς αυτό ήδη προσθέτει φως από μόνο του χάρη στην πολλαπλή έκθεση. Αλλά αν είναι ιδιαίτερα σκοτεινό και πρέπει απολύτως να επωφεληθείτε από το πρόσθετο φως, μπορείτε πάντα να επιλέξετε άλλη λειτουργία λήψης και να ενεργοποιήσετε το φλας.

7. Το πλάνο στη σειρά

LG-G3-κάμερα

Όταν σκοπεύετε να φωτογραφίσετε ένα γρήγορα κινούμενο θέμα και δεν θέλετε να χάσετε μια στιγμή της σκηνής, μπορείτε να επωφεληθείτε από το “Εκρηξη“(Δηλ. Η λήψη σε σειρά) απλά κρατώντας πατημένο το κουμπί κλείστρου για μεγάλο χρονικό διάστημα: το τηλέφωνο θα εκτελέσει έτσι μια ακολουθία όσο το δυνατόν περισσότερων λήψεων, έως ότου απελευθερωθεί το εν λόγω κουμπί.

Μόλις τραβήξετε φωτογραφίες με αυτήν τη λειτουργία, μπορείτε να τις βρείτε ομαδοποιημένες εντός της συλλογής: με ένα πάτημα στην ομάδα θα ανοίξει που θα σας δείχνει κάθε καρέ, και αν βρείτε κάποιον που σας αρέσει ιδιαίτερα, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί αποθήκευσης για να διαχωρίστε το από το ίδιο το γκρουπ και «μετατρέψτε» σε ένα τυπικό πλάνο. Η μόνη πρόταση είναι να προσέχετε να μην κάνετε κλικ στο “Διαγραφή” από τη συλλογή, εάν δεν έχετε αποθηκεύσει ακόμη τα καρέ που θέλετε να διατηρήσετε, γιατί σε αυτήν την περίπτωση θα διαγράψετε κάθε στοιχείο της ακολουθίας.

8. Αποθήκευση φωτογραφιών και βίντεο στην κάρτα SD

LG-G3-camera

Εάν έχετε αποφασίσει να χρησιμοποιήσετε το Κάρτα SD για να επεκτείνετε την εσωτερική μνήμη, μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε φωτογραφίες και βίντεο στο τηλέφωνό σας. Θα είναι δυνατή η διαμόρφωση αυτής της επιλογής χάρη στο πλαίσιο διαλόγου που θα σας προσφέρει όταν ξεκινάτε την κάμερα αφού έχετε τοποθετήσει μια κάρτα SD για πρώτη φορά στη συσκευή σας. εάν αλλάξετε γνώμη αργότερα, μπορείτε να αλλάξετε αυτήν τη ρύθμιση (και μετά να αλλάξετε από εξωτερική σε εσωτερική μνήμη) ανά πάσα στιγμή. Απλώς κάντε κλικ στο γρανάζι και, με ένα πάτημα στο κάτω εικονίδιο, μεταβείτε από SD (μνήμη σε κάρτα SD) a ΣΕ (εσωτερική μνήμη).

[amazonjs asin=”B00KO4OXPU” locale=”IT” title=”LG G3 (16GB, Nero metallico)”]

Δρόμος