Κορυφαία 5 εβδομάδα 51 2019: τα καλύτερα άρθρα Androidblog

Κορυφαία 5 εβδομάδα 27 2020: τα καλύτερα άρθρα Androidblog

Εδώ βρισκόμαστε στο συνηθισμένο ραντεβού της Κυριακής με το Top 5 Week 51 2019.

Motorola RAZR εύκαμπτο

Ας ξεκινήσουμε τη λίστα των κορυφαίων 5 εβδομάδων 51 2019 μιλώντας για αναδιπλούμενες συσκευές. Ναι, επειδή υπάρχουν συσκευές που φτάνουν αργά στην αγορά λόγω τεχνικών ελαττωμάτων (δείτε το Samsung Galaxy Fold ή το πτυσσόμενο από την Huawei) και άλλες που φτάνουν αργά λόγω της υψηλής ζήτησης. Αναμφίβολα η Motorola πήγε να βρει μια ιστορική μάρκα εκμεταλλευόμενη το φαινόμενο της νοσταλγίας λίγο όπως έκανε η Nokia το 2017 με το 3310, αλλά πιθανότατα η ιδέα πίσω από αυτό είναι πολύ πιο ελκυστική: προφανώς έχοντας smartphone με μεγάλη οθόνη αλλά με Οι μικρές διαστάσεις είναι μια ιδέα που προσελκύει πολύ περισσότερα από τα διάφορα πτυσσόμενα που μετατρέπουν το smartphone σε μίνι tablet.

Google Chrome για Android

Το Chrome 79 άρχισε να κυκλοφορεί από την Google σε πλατφόρμες επιτραπέζιων και κινητών πριν από μερικές ημέρες. Δυστυχώς, εμφανίστηκε ένα σφάλμα που διαγράφει δεδομένα σε ορισμένες εφαρμογές που χρησιμοποιούν το ενσωματωμένο WebView του Android. Αυτό ανάγκασε την Google να αναστείλει την κυκλοφορία εν αναμονή μιας ενημέρωσης. Το σφάλμα φαίνεται να έχει διορθωθεί, αλλά προβλήματα αυτού του τύπου για το πρόγραμμα περιήγησης Google είναι πρωτοσέλιδα.

Netflix

Οι έξυπνες οθόνες υπάρχουν εδώ και 18 μήνες, αλλά η Netflix δεν έχει ακόμη ενημερώσει την υπηρεσία της για να τις επεξεργαστεί. Θα ήταν σκόπιμο να παρέμβουμε;

LG G7 One

Αφού ξεκίνησαν την κυκλοφορία της ενημέρωσης στο Android 10 για το LG G8 ThinQ, οι προγραμματιστές ξεκίνησαν επίσης την κυκλοφορία του LG G7 One.

Κλείνουμε τη λίστα των κορυφαίων 5 εβδομάδων 51 2019 με τις υποτιθέμενες προδιαγραφές του μελλοντικού Galaxy S10 Lite.

Και αυτό ισχύει μόνο για αυτήν την εβδομάδα. Ραντεβού την επόμενη Κυριακή με τίτλο Top 5 Week 52 2019.