Κορυφαία 5 εβδομάδα 27 2020: τα καλύτερα άρθρα Androidblog

Κορυφαία 5 εβδομάδα 27 2020: τα καλύτερα άρθρα Androidblog

Εδώ είμαστε στο συνηθισμένο ραντεβού της Κυριακής με τον τίτλο Top 5 Week 27 2020.

Android

Ας ξεκινήσουμε τη λίστα των κορυφαίων 5 εβδομάδων 27 2020 για τα Samsung Galaxy Tab A 10.1 και Tab A 8.0, τα δύο tablet μεσαίου και χαμηλού επιπέδου που διατίθενται στον κατάλογο του κορεατικού γίγαντα. Οι προγραμματιστές της Samsung κυκλοφορούν πράγματι την ενημέρωση σε Android 10 και OneUI 2.0 για τα δύο μοντέλα. Η ενημέρωση περιλαμβάνει επίσης τις ενημερώσεις ασφαλείας του Ιουλίου 2020.

Prime Day 2019 του Αμαζονίου

Λόγω της πανδημίας του κορανοϊού, η Amazon Prime Day 2020 έχει τεθεί σε αναστολή, με την εταιρεία να αναμένεται να την ανακτήσει γύρω στο Σεπτέμβριο. Τις τελευταίες ώρες, ωστόσο, φαίνεται ότι η εκδήλωση μεταφέρθηκε ακόμη και τον Οκτώβριο.

Google Chrome για Android

Ξεκινώντας με το Google Chrome 85, τα smartphone που είναι εξοπλισμένα με Android 10 θα εγκαταστήσουν αυτόματα την έκδοση 64-bit του προγράμματος περιήγησης που τελικά φαίνεται να έφτασε στο πράσινο ρομπότ (στο iOS είναι διαθέσιμο μόνο σε 64-bit από το 2017).

Μουσική YouTube

Η Google έχει αναπτύξει ένα εργαλείο μετεγκατάστασης για να διευκολύνει τη μετάβαση από τη Μουσική Play στο YouTube Music. Ωστόσο, αυτή η διαδικασία μετεγκατάστασης δεν είναι ανώδυνη, επειδή ενώ βρίσκεστε στη Μουσική Play μπορείτε να ανεβάσετε τη μουσική σας για να μπορείτε να ακούτε όλες τις συμβατές συσκευές και να τη κατεβάζετε στο smartphone σας με απεριόριστο τρόπο, με τη Μουσική YouTube να μπορείτε να κατεβάσετε τη μουσική σας στο smartphone σας και να μπορείτε στη συνέχεια ακούστε ακόμη και εκτός σύνδεσης, απαιτείται συνδρομή στο πρόγραμμα Premium. Ένας ακόμη περιορισμός για τους δωρεάν χρήστες εκτός από τον πραγματικά παράλογο περιορισμό της αναπαραγωγής στο παρασκήνιο μόνο για τους χρήστες Premium.

Spotify Premium Duo

Κλείνουμε τη λίστα των κορυφαίων 5 εβδομάδων 27 2020 με το Spotify που εγκαινιάζει ένα νέο πρόγραμμα συνδρομής: Spotify Premium Duo.

Και αυτό ισχύει μόνο για αυτήν την εβδομάδα. Ραντεβού την επόμενη Κυριακή με τίτλο Top 5 Εβδομάδα 28 2020.