Κορυφαία 5 εβδομάδα 23 2018: τα καλύτερα άρθρα Androidblog

Κορυφαία 5 εβδομάδα 27 2020: τα καλύτερα άρθρα Androidblog

Εδώ βρισκόμαστε στο συνηθισμένο ραντεβού της Κυριακής με το Top 5 Week 23 2018.

Android P

Ας ξεκινήσουμε το rundown της Top 5 Week 23 2018 με την κυκλοφορία της τρίτης προεπισκόπησης προγραμματιστή του Android P. Αυτή η έκδοση θα πρέπει να δείχνει όλα όσα θα είναι στην πραγματικότητα το Android 9.0, δεδομένου ότι οι δύο τελευταίες εκδόσεις θα χρησιμεύσουν μόνο για τη διόρθωση τυχόν σφαλμάτων. Εάν διαθέτετε Google Pixel 2 XL, Google Pixel 2, Google Pixel XL ή Google Pixel, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το προσαρμοσμένο rom.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, η Motorola παρουσίασε το νέο Z3 Play, ένα smartphone με πολλές έξυπνες δυνατότητες που, ωστόσο, σύμφωνα με την παράδοση της γραμμής Moto Z, θα είναι επίσης πολύ ακριβό. Και αν το Z3 Play που είναι μεσαίου εύρους θα κοστίσει 500 ευρώ, ποιος ξέρει πόσο θα κοστίσει η κορυφή της σειράς Z3!

BlackBerry KEY2

Μετά το Motorola Moto Z3 Play, παρουσιάστηκε επίσης το BlackBerry KEY2. Αναμφίβολα αυτά τα δύο smartphone έχουν ένα κοινό κοινό: είναι προϊόντα που έχουν διατηρήσει τη δική τους ταυτότητα σε μια αγορά γεμάτη κλώνους. Στην περίπτωση αυτού του smartphone BlackBerry, βρίσκουμε το φυσικό πληκτρολόγιο QWERTY, το οποίο ήταν πάντα ένα ξεχωριστό σημάδι για την καναδική κοινωνία.

Τηλέφωνο Asus ROG

Στο Computex 2018, η Asus παρουσίασε το Rog Phone, το οποίο είναι το πιο ισχυρό smartphone στον κόσμο, χάρη σε ένα πραγματικά υψηλού επιπέδου φύλλο δεδομένων και τον υπερχρονισμένο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 845.

Κλείνουμε τη λίστα των κορυφαίων 5 εβδομάδων 23 2018 με την κυκλοφορία του Android 8.0 Oreo στο LG G6 και στην Ιταλία.

Και αυτό ισχύει μόνο για αυτήν την εβδομάδα. Ραντεβού την επόμενη Κυριακή με τίτλο Top 5 Week 24 2018.