Καλό σχέδιο: Πακέτο Cdiscount Mobile 40 GB με 4,99 € ανά μήνα για 6 μήνες

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 21 Νοεμβρίου 2019 στις 15 ώρες και 36 λεπτά

Έχετε συμπεριλάβει έως τις 25 Ιουλίου 2019 για να εγγραφείτε στο μη δεσμευτικό πρόγραμμα Cdiscount Mobile 40 GB με 4,99 € ανά μήνα για 6 μήνες. Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον καλό σχέδιο για όσους αναζητούν ένα φτηνό πρόγραμμα για κινητά κατά τη διάρκεια αυτής της θερινής περιόδου πωλήσεων!

Μέσω μιας προσφοράς για κινητά, το Cdiscount επιτρέπει στους νέους πελάτες να εγγραφούν στο 40 GB μη δεσμευτικό πρόγραμμα 4,99 € ανά μήνα για 6 μήνες. Πέρα από την αναφερόμενη περίοδο, η τιμή του πακέτου αυξάνεται στα 15 ευρώ το μήνα. Η προσφορά δεν είναι δεσμευτική, οπότε είστε ελεύθεροι να επισκεφτείτε έναν άλλο φορέα για παρόμοιο πακέτο.

Το πακέτο περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS στη Μητροπολιτική Γαλλία και φάκελος δεδομένων κινητής τηλεφωνίας 40 GB σε 4G. Σας υποστηρίζει επίσης εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στα υπερπόντια διαμερίσματα, καθώς επωφελείστε από κλήσεις, SMS, MMS όπως στην ηπειρωτική Γαλλία και έναν φάκελο Ιστού 5 GB σε 3G +. Στους προορισμούς περιλαμβάνονται οι 27 χώρες της ΕΕ (καθώς και η Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και η Νορβηγία) και 8 προορισμοί στο εξωτερικό.

Τέλος, η κάρτα SIM χρεώνεται μία φορά κατά την παραγγελία έως και 10 ευρώ και η προσφορά λήγει την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019.

Για να δείτε: τη σύγκριση των προγραμμάτων για κινητά χωρίς δέσμευση