Καλή τιμή για το πακέτο Sosh 50 GB: είναι 9,99 € το μήνα χωρίς δέσμευση για 1 έτος

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το πακέτο Sosh 50 GB υπόκειται σε μείωση 15 €. Αυξάνεται έτσι στα 9,99 € το μήνα για 1 έτος. Είναι χωρίς υποχρέωση. Μια προσφορά προορίζεται για νέους πελάτες. Αυτό το πακέτο προσφέρει έναν άνετο φάκελο δεδομένων κινητής τηλεφωνίας με την ποιότητα του δικτύου Orange.

ο Το πακέτο Sosh 50 GB είναι 11,99 € ανά μήνα για 1 έτος έως 16 Δεκεμβρίου 2019 στις 9 π.μ. . Στο τέλος της δωδεκάμηνης προσφοράς, η τιμή του πακέτου μειώνεται αυτόματα στα 24,99 € το μήνα. Κατά τη διάρκεια της περιόδου που αφορά αυτό το promo, θα εξοικονομήσετε 180 €. Χωρίς υποχρέωση, είστε ελεύθεροι να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή εάν βρείτε μια καλύτερη προσφορά στο μεταξύ.

Το πακέτο περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις / SMS και MMS στη Γαλλία και από την Ευρώπη, αλλά και απεριόριστο SMS προς την Ευρώπη και απεριόριστες κλήσεις προς κινητά και σταθερά τηλέφωνα ΗΠΑ / Καναδά και σταθερά στην Ευρώπη. Τα 50 GB Διαδικτύου έχουν το πλεονέκτημα ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στη Γαλλία όπως και στην Ευρώπη (χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην Ελβετία και στην Ανδόρα και στο DOM).

Μόνο νέοι πελάτες (εκτός των πελατών της Orange και της Sosh) μπορούν να επωφεληθούν από αυτήν την προσφορά. Εάν δεν είστε πεπεισμένοι από αυτήν την προσφορά, γνωρίζετε ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι, εδώ είναι:

Για να ανακαλύψετε: Ο συγκριτής μας για κινητά σχέδια χωρίς υποχρέωση