Καλές προσφορές Black Friday 2019: Πώς να προετοιμαστείτε καλά;

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 23 Ιουλίου 2020 στις 11 ώρες 46 λεπτά

Η Μαύρη Παρασκευή είναι μια αμερικανική παράδοση που συνδέεται με την Ημέρα των Ευχαριστιών, κάνοντας την 4η Παρασκευή τον Νοέμβριο μια ημέρα μεγάλων προωθήσεων και κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιούνται πολλές πωλήσεις ειδικά στον τομέα της υψηλής τεχνολογίας. Φέτος στη Γαλλία, η ημερομηνία της Μαύρης Παρασκευής είναι Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 και παρακάτω, ανακαλύψτε το αρχείο μας για να σας βοηθήσουμε να προετοιμαστείτε καλά και βρείτε τις καλύτερες προσφορές Black Friday 2019 στην τεχνολογία (τηλεφωνία, υπολογιστές, βιντεοπαιχνίδια, τηλεόραση κ.λπ.) για να φτιάξετε όμορφα χριστουγεννιάτικα δώρα με λιγότερα.

Τι είναι η Μαύρη Παρασκευή;

Η Μαύρη Παρασκευή είναι μια εμπορική εκδήλωση από τις Ηνωμένες Πολιτείες που είδε για πρώτη φορά το φως το 1960 και έλαβε χώρα την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, την ημέρα μετά τις περίφημες γιορτές των Ευχαριστιών, η οποία έχει τη λέξη-προς-λέξη έννοια “Ευχαριστώ που δώσατε”. Βασικά θρησκευτικό, αυτή η γιορτή είναι μια ευκαιρία για τους Αμερικανούς πολίτες να ευχαριστήσουν τον Θεό με προσευχές και άλλους εορτασμούς για όλα όσα τους έχει δώσει όλο το χρόνο.

Εκείνη την ημέρα, οι έμποροι προσφέρουν πολύ ελκυστικές εκπτώσεις σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Το φαινόμενο της διέλευσης του Ατλαντικού για να φτάσει στη Γαλλία το 2010, που πραγματοποιήθηκε από τον αμερικανικό γίγαντα ηλεκτρονικού εμπορίου Amazon. Βασικά, η Μαύρη Παρασκευή στη Γαλλία ήταν παρούσα μόνο στο Διαδίκτυο, αλλά με τα χρόνια, έχει γίνει πιο δημοκρατικό να φτάνει κανείς σε φυσικά καταστήματα.

Ακόμα κι αν οι προσφορές και οι μειώσεις είναι λιγότερο ενδιαφέρουσες στη Γαλλία σε σύγκριση με τις Ηνωμένες Πολιτείες, υπάρχουν καλές προσφορές που δεν πρέπει να χάσετε και οι οποίες θα σας επιτρέψουν να κάνετε υπέροχα χριστουγεννιάτικα δώρα χωρίς να ξοδέψετε πάρα πολλά.

Πότε πραγματοποιείται η Μαύρη Παρασκευή 2019 στη Γαλλία;

Κανονικά, η Μαύρη Παρασκευή διαρκεί μόνο μία μέρα, αλλά για αρκετό καιρό τώρα, έχει επεκταθεί σε Σαββατοκύριακα (Σάββατο και Κυριακή) και στη συνέχεια αντικατέστησε το Cyber ​​Monday, το οποίο πραγματοποιείται τη Δευτέρα μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών: αυτήν την ημέρα ονομάζεται επίσης Cyber ​​Monday. Εν ολίγοις, εάν έχετε χριστουγεννιάτικα δώρα που είναι ακριβό να αγοράσετε, τότε ίσως κατά τη διάρκεια αυτών των 4 ημερών μπορείτε να τα βρείτε στην καλύτερη τιμή.

Ωστόσο, να γνωρίζετε ότι ορισμένα διαδικτυακά καταστήματα και πιο συγκεκριμένα Αμαζόνα, θα προσφέρει προσφορές πολύ πριν. Αυτό συνέβη πέρυσι, από τις 22 Νοεμβρίου, ο αριθμός 1 στο ηλεκτρονικό εμπόριο θα προσφέρει τις πρώτες προσφορές της στο πλαίσιο της εβδομάδας Black Friday. Στο τέλος, δεν είναι πλέον μια μέρα πια, ούτε 4 ημέρες προσφορών αλλά μια ολόκληρη εβδομάδα.

Πώς να προετοιμαστείτε καλά για τη Μαύρη Παρασκευή 2019;

Για να μην χάσετε το προϊόν που θέλετε να αποκτήσετε, συνιστάται, όπως κάθε χρόνο, να προετοιμάζεστε καλά για τη Black Friday. Για αυτό, ακολουθεί ένας μικρός πρακτικός οδηγός για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.

  • 1. Ορίστε έναν προϋπολογισμό που δεν πρέπει να ξεπεραστεί : Προσπαθήστε να περιοριστείτε στα προϊόντα που πραγματικά χρειάζεστε. Γιατί να αγοράσετε ένα προϊόν την D-Day που “θα σας μαγέψει με τη χαμηλή τιμή του” και το οποίο θα καταλήξει στη συνέχεια στο κάτω μέρος ενός συρταριού. Αυτό ονομάζεται «καταναγκαστική αγορά» που δεν θα σας εξοικονομήσει πραγματικά χρήματα.
  • 2. Δημιουργήστε τη λίστα των επιθυμητών προϊόντων σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας : Δημιουργήστε το συντομότερο δυνατό.
  • 3. Ελέγξτε τις τιμές, συγκρίνετε τις και ακολουθήστε τις : Όταν έχετε αποφασίσει να κάνει τη λίστα σας, γράψτε και ακολουθήστε τις τιμές των προϊόντων που θέλετε να αγοράσετε και μην περιορίσετε τον εαυτό σας σε ένα κατάστημα για να κάνετε τη σύγκριση. Προσπαθήστε να βρείτε τακτικά μέχρι την D-Day εκείνη που προσφέρει τις καλύτερες τιμές.
  • 4. Ημέρα : Προσέξτε για εκπτώσεις που προσφέρονται από καταστήματα στα προϊόντα που θέλετε. Παρεμπιπτόντως, εάν έχετε σημειώσει και ακολουθήσετε τις τιμές πολύ πριν από την Πίσω Παρασκευή, τότε θα ξέρετε αν είναι καλή ή όχι. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί πρέπει να γνωρίζετε ότι ορισμένα διαδικτυακά καταστήματα δεν διστάζουν να αυξήσουν τις τιμές ορισμένων προϊόντων πριν από τη Μαύρη Παρασκευή και στη συνέχεια να κάνουν στυλ για να δώσουν σημαντική έκπτωση εκείνη την ημέρα, εξαπατώντας έτσι τον καταναλωτή να σκεφτεί να κάνει καλή συμφωνία.
  • 5. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας : Σε αυτό το θέμα, θα παραθέσουμε παρακάτω, τις καλύτερες συμβουλές σύμφωνα με τα καταστήματα ή / και τις κατηγορίες που βρίσκουμε. Ίσως ένα ή περισσότερα από τα προϊόντα σας θα είναι εκεί, αλλά σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να παραμείνετε συνδεδεμένοι και να μην καθυστερήσετε για να το εκμεταλλευτείτε, διότι γενικά, τα καλύτερα προϊόντα που πωλούνται εξαντλούνται γρήγορα.

Ποιες μάρκες έχουν τις καλύτερες προσφορές Black Friday;

Στην υψηλή τεχνολογία, υπάρχουν μερικά καταστήματα που ξεχωρίζουν για τις προσφορές τους. Παρακάτω, έχουμε δημιουργήσει μια μικρή λίστα για εσάς και για κάθε μία, θα δημιουργήσουμε ένα ειδικό άρθρο στο οποίο θα βρείτε τις καλύτερες συμβουλές τους.

Πώς να βρείτε τις καλύτερες προσφορές Black Friday υψηλής τεχνολογίας 2019

Σε αυτό το μέρος παρακάτω, καθώς ανακαλύπτουμε, θα παραθέσουμε τα καλύτερα προϊόντα ή / και υπηρεσίες που θα προσφέρονται σε καλές τιμές πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας της Μαύρης Παρασκευής.

Για να δείτε επίσης: