Καλά Χριστούγεννα από ολόκληρη την ομάδα του Phonandroid!

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 27 Δεκεμβρίου 2019 στις 10 ώρες και 49 λεπτά

Όλη η ομάδα του Phonandroid σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και καλές διακοπές! Είμαστε σίγουροι ότι έχετε συμπεριφερθεί καλά φέτος και ελπίζουμε ότι έχετε χαλάσει καλά ο Άγιος Βασίλης. Προφανώς, σας ευχόμαστε να βρείτε όλες τις συσκευές υψηλής τεχνολογίας των ονείρων σας. Και επίσης να περάσετε ευχάριστες στιγμές με την οικογένεια και τους αγαπημένους σας!

Αυτό είναι, είμαστε εκεί! Τα Χριστούγεννα είναι σε πλήρη εξέλιξη, πλησιάζει η Πρωτοχρονιά… Σας ευχόμαστε ό, τι καλύτερο και σας στέλνουμε πολλά εικονικά δώρα και θετικές σκέψεις. Σας περίμενε το smartphone των ονείρων σας στους πρόποδες του δέντρου; Ή λάβατε τον πολυαναμενόμενο υπολογιστή ή την κονσόλα; Ή κάτι άλλο, το οποίο μπορεί να μην έχει μεγάλη σχέση με την υψηλή τεχνολογία, αλλά ελπίζετε για μήνες ή χρόνια; Όποια και αν είναι, ελπίζουμε να έχετε λάβει εκατομμύρια, αν όχι δισεκατομμύρια δώρα!

Καλα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε ΟΛΟΥΣ!

Οι δύο Ντέιβιντς, οι δύο Σεμπαστιέν, Ρομάιν, Φλοριανός, Κέβιν, Σαμ και σας εύχομαι καλή περίοδος διακοπών. Το 2019 ήταν ιδιαίτερα έντονο για τον μικρό κόσμο της τεχνολογίας. Θα θυμόμαστε τα μαγειρεία του 1ου Galaxy Fold, τα οποία ανάγκασαν τη Samsung να επανεξετάσει το αντίγραφο της, την αποτυχημένη κυκλοφορία του Stadia ή τα προβλήματα που αντιμετώπισε η Huawei ενόψει της αμερικανικής κυβέρνησης. Αλλά το 2019 θα ήταν επίσης μια ευκαιρία να κάνουμε απίστευτες τεχνολογικές «συναντήσεις», μεταξύ των οποίων πρέπει να αναφέρουμε τα smartphone που μας έκαναν κυριολεκτικά: το Galaxy Note 10, το Pixel 3a, το P30 Pro, το Asus Zenfone 6 , το Mi Mix 3… Και αυτά είναι μερικά μόνο παραδείγματα! Το 2019 μας επέτρεψε επίσης να δούμε τη νέα γη Shield TV (το λάτρεψα!) Ή να παρακολουθήσουμε τη βροντή εκκίνηση της Disney + (δεν μπορούμε να περιμένουμε να προσγειωθεί η υπηρεσία στη Γαλλία!). Εν ολίγοις, ήμασταν χαλασμένοι και ελπίζουμε ότι σας άρεσε να παρακολουθείτε όλες τις τελευταίες τεχνολογικές ειδήσεις μαζί μας και ότι θα συνεχίσετε να είστε πιστοί σε εμάς. Όσον αφορά εμάς, μας άρεσε πολύ να βλέπουμε όλο και περισσότερους από εσάς να διαβάζετε και να σχολιάζετε τα άρθρα μας, ακόμη και αν μερικές φορές η συζήτηση εκτοξεύεται εντελώς 😉

Είναι συνηθισμένο να σας αφήνουμε στη συντροφιά ενός μικρού κομματιού της επιλογής μας και φυσικά σχετίζεται με τους εορτασμούς στο τέλος του έτους. Όχι ο Bob Dylan αυτή τη φορά, αλλά μια ομάδα που έχει επίσης μπει σε θρύλο και που δεν έχει χάσει τίποτα από τη δύναμή της 46 χρόνια μετά τη δημιουργία της. Έλα, θα σε αφήσουμε και ένα άλλο καλά Χριστούγεννα από όλη την ομάδα!