Καθώς πλησιάζει η Black Friday, το Amazon Echo 2 είναι η μισή τιμή!

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η έκδοση Black Friday του 2019 είναι σε 10 ημέρες! Καθώς πλησιάζει η εκδήλωση, η Boulanger προσφέρει το Amazon Echo 2 σε μισή τιμή. Ο διάσημος βοηθός φωνής εμφανίζεται στην προωθητική τιμή των 49,99 €.

ο 2η γενιά του Amazon Echo είναι το αντικείμενο μιας ωραίας έκπτωσης στον διαδικτυακό ιστότοπο Boulanger. Ενώ αρχικά πωλείται στα 99,99 ευρώ, ο βοηθός φωνής βλέπει την τιμή του να πέφτει 49,99 ευρώ ; ή μείωση 50%.

Τρία χρώματα για να διαλέξετε για το Amazon Echo 2, συγκεκριμένα: ανθρακί, γκρι ερείκη και άμμος. Όσον αφορά την παράδοση, συνιστάται ιδιαίτερα η συλλογή του συνδεδεμένου αντικειμένου στο κατάστημα Boulanger. Αυτή η μέθοδος ανάληψης θα σας εμποδίσει να πληρώσετε τα έξοδα αποστολής.

Ο βοηθός φωνής, «Το Amazon Echo είναι μια συνδεδεμένη συσκευή που ελέγχεται από φωνή. Η Echo συνδέεται με την Alexa, μια φωνητική υπηρεσία που βασίζεται σε σύννεφο για αναπαραγωγή μουσικής, πραγματοποίηση κλήσεων, αποστολή και λήψη μηνυμάτων, ανάγνωση ειδήσεων, παροχή ειδήσεων, αθλητικών ειδήσεων και προγνώσεων καιρού και πολλά άλλα. Το Amazon Echo είναι εξοπλισμένο με ήχο Dolby που θα γεμίσει το δωμάτιο με καθηλωτικό ήχο. Χάρη στα 7 μικρόφωνά του, η Echo μπορεί να σας ακούσει όπου κι αν βρίσκεστε στο δωμάτιο, ακόμα και όταν υπάρχει μουσική ».

Δείτε επίσης: άλλες προσφορές της Amazon πριν από τη Μαύρη Παρασκευή 2019