Κάτω το Twitter για μια ώρα: τι συνέβη;

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Twitter δεν ήταν προσβάσιμο για περίπου μία ώρα το απόγευμα της Πέμπτης 11 Ιουλίου 2019. Το κοινωνικό δίκτυο αναφέρει μια “εσωτερική αλλαγή διαμόρφωσης” ως την αιτία του τεχνικού προβλήματος. Προς ευχαρίστηση του Ντόναλντ Τραμπ, όλα είναι πλέον στο φυσιολογικό.

Καταστροφή για υποχρεωτικά twittos Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019 το απόγευμα: για σχεδόν μία ώρα (από τις 8:50 μ.μ. έως τις 9:45 μ.μ. περίπου) και σε όλο τον κόσμο, μια αποτυχία απέτρεψε οποιαδήποτε αλληλεπίδραση με το κοινωνικό δίκτυο. Κάθε χρήστης που προσπάθησε να αποκτήσει πρόσβαση στην υπηρεσία έλαβε ένα μήνυμα σφάλματος: «Έχει προκύψει τεχνικό πρόβλημα. Σας ευχαριστούμε που το παρατηρήσατε [sic] – Εμείς θα πάμε [sic] σωστή για γρήγορη επιστροφή στο φυσιολογικό ».

Το Twitter μειώνεται καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ επικρίνει τα κοινωνικά μέσα

Το Twitter έδωσε γρήγορα στο Reuters μια εξήγηση για τις αιτίες του προβλήματος, λέγοντας στο πρακτορείο ειδήσεων ότι η διακοπή ήταν εγγενής “Σε μια αλλαγή εσωτερικής διαμόρφωσης που βρισκόμαστε στη διαδικασία επισκευής”. Αυτή την Παρασκευή, 12 Ιουλίου το πρωί, τα πάντα είναι απολύτως φυσιολογικά. Εξακολουθεί να αρχίζει να κάνει πολλά μετά τη διακοπή λειτουργίας του Facebook, Instagram, WhatsApp και Messenger πριν από μια εβδομάδα. Στη συνέχεια, η εταιρεία του Mark Zuckerberg το κατηγόρησε για εργασίες συντήρησης.

Διαβάστε επίσης: Το Twitter σκληραίνει τους κανόνες εναντίον πολιτικών: Ο Τραμπ στα αξιοθέατα

Κατά ειρωνικό τρόπο, η διακοπή έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Ντόναλντ Τραμπ στο Λευκό Οίκο στην Ουάσινγκτον. Μια σύνοδος κορυφής στην οποία είχε καλέσει τους συγγενείς του και ιδίως καταδίκασε την “Ατιμία” κοινωνικά δίκτυα, τα οποία ανέφερε ότι δεν θα ήταν μερική και υπέρ των Δημοκρατικών. Ο ίδιος λάτρευε το Twitter, ο Τραμπ δεν δίστασε να στείλει μερικά μηνύματα μετά την επίλυση του τεχνικού προβλήματος. Επέκρινε τα κρυπτονομίσματα ειδικότερα, με τα μελλοντικά Libra του Bitcoin και του Facebook στα βλέμματά του.

Πηγή: FranceInfo