Ιδιωτική πώληση Freebox Mini 4K με Netflix προσφέρεται στα 14,99 € το μήνα για 1 έτος

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 5 Δεκεμβρίου 2019 στις 12 ώρες 07 λεπτά

Όπως ανακοινώσαμε αυτήν την Τρίτη το πρωί, η Free ξεκίνησε μια νέα ιδιωτική πώληση στον ιστότοπο Veepee. Η προσφορά αφορά τη συνδρομή στο Freebox Mini 4K με δωρεάν συνδρομή Netflix Essential. Επομένως, μπορείτε να εγγραφείτε για 14,99 € ανά μήνα έως τις 10 Δεκεμβρίου 2019 στις 10 π.μ.

Ας πάμε για τη νέα δωρεάν ιδιωτική πώληση που προσφέρει προσφορά Triple Play, internet, τηλεόραση και τηλεφωνία. είναι τη συνδρομή Freebox Mini 4K με την επιλογή Netflix Essential που προσφέρεται (1 οθόνη), η οποία ανέρχεται σε 14,99 € το μήνα για 1 έτος. Πέρα από την περίοδο προσφοράς, η τιμή της συνδρομής μειώνεται αντίστοιχα σε 34,99 € για τη συνδρομή Freebox Mini 4K και 7,99 € για την επιλογή Netflix Essential.

Εάν εγγραφείτε, λάβετε υπόψη ότι υπόκειται σε Δέσμευση 1 έτους. Πρέπει να είστε μέλος του ιστότοπου Veepee.fr για να μπορέσετε να επωφεληθείτε από αυτό το καλό σχέδιο. Οι συνδρομητές Freebox μπορούν στη συνέχεια να εγγραφούν σε ένα από τα δωρεάν πακέτα για κινητά χωρίς δέσμευση σε πλεονεκτική τιμή: το πρόγραμμα 2Η στα 0 € / μήνα αντί για 2 € / μήνα ή το δωρεάν πρόγραμμα στα 15,99 € / μήνα αντί 19,99 € / μήνα. Τέλος, πρέπει να προγραμματίσετε 49 € για θέση σε λειτουργία και 49 € για τερματισμό εάν προέρχεστε από άλλο φορέα.

Για υπενθύμιση ή για ενημέρωση, η συνδρομή Freebox Mini 4K περιλαμβάνει τηλεόραση με 220 κανάλια, 100 εκ των οποίων είναι σε HD, η λειτουργία επανάληψης και αναπαραγωγής Freebox. Προσφέρει ταχύτητες σύνδεσης στο Διαδίκτυο σε ADSL2 +, VDSL2 ή οπτικές ίνες που μπορούν να φτάσουν έως 1Gb / s σε ταχύτητα κατάντη και 600Mb / s σε ταχύτητα ανάντη. Από την πλευρά της τηλεφωνίας, υπάρχουν επίσης απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά σε 110 προορισμούς, όπως η ηπειρωτική Γαλλία και τα υπερπόντια διαμερίσματα.