Θα είναι το Buddybank η τράπεζα του μέλλοντος;

Θα είναι το Buddybank η τράπεζα του μέλλοντος;

Εάν βρίσκεστε εδώ, αυτό σημαίνει ότι η UniCredit κατάφερε να ξεκινήσει την κυκλοφορία του buddybank, δημιουργώντας μια σχεδόν ανησυχητική αναμονή. Ναι, επειδή μια νέα τραπεζική εμπειρία εντελώς διαφορετική από την τρέχουσα πιθανότατα θα φτάσει σε περίπου ένα μήνα.

Πιθανότατα θα έρθει πολύ κοντά στην υπηρεσία για την οποία έχουμε ήδη μάθει με το Hype, που είναι ένας λογαριασμός που μπορεί να διαχειρίζεται πλήρως το smartphone. Επιπλέον, φαίνεται ότι το buddybank είναι μια εφαρμογή που βασίζεται σε έναν βοηθό, ο οποίος μέσω μιας ρομποτικής συνομιλίας θα ικανοποιήσει τα αιτήματά μας.

Θα είναι λογαριασμός ελέγχου; Πιστωτική κάρτα? Προπληρωμένη; Η υπηρεσία θα βασίζεται σε τραπεζικό λογαριασμό, επομένως θα παρέχεται πιστωτική κάρτα και θα ζητηθεί επίσης χρεωστική κάρτα. Δεν υπάρχει προπληρωμένη στιγμή. Υπάρχει τρόπος πρόσβασης στις ειδήσεις που θα είναι παρόντα. Μέσω ενός “Λίστα αναμονής”.

Ποιος είναι ο φίλος;

Με την εγγραφή στη λίστα αναμονής θα είναι δυνατή η λήψη email, σε τυχαία διαστήματα, σχετικά με το τι θα είναι αυτή η καινοτόμος τράπεζα. Προς το παρόν φαίνεται ότι η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για iPhone και αυτό το υποδηλώνει Apple Pay θα είναι μία από τις κύριες λειτουργίες. Πίσω από το buddybank, στην πραγματικότητα, υπάρχει μια πραγματική τράπεζα που όλοι γνωρίζουμε, UniCredit. Το τελευταίο επιτρέπει στην πραγματικότητα τη χρήση του Apple Pay ήδη από τον περασμένο Μάιο, θα είναι δύσκολο να αποφύγετε την υπηρεσία στο Buddy.

φίλε θα είναι ο εικονικός σας βοηθός, πιθανότατα θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας και να διαχειριστείτε τις ανάγκες σας με τον καλύτερο τρόπο. Για να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά και να συνομιλήσετε με τον βοηθό για πρώτη φορά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον ειδικά αναπτυγμένο επίσημο ιστότοπο.