Θήκη Celly BOOKTAB257W για Galaxy Tab 2 7 ″ αναθεώρηση

Σήμερα για την ενότητα “Italy Tech Style” σας προσφέρουμε την αναθεώρηση μιας υπόθεσης από την Italianissima Σέλι για το tablet Samsung Galaxy Tab 2 Έκδοση 7 ιντσών.

Η συσκευασία είναι πολύ κλασική με διαφάνεια και στις δύο πλευρές για να θαυμάσει το προϊόν και με την τρύπα στο μπροστινό μέρος να “αγγίξει με το χέρι σας” την ποιότητα της θήκης, η οποία σε αυτήν την περίπτωση είναι κομψή πλαστικό δέρμα διατίθεται σε δύο χρώματα: μαύρο (όπως αυτό που μας ήρθε για την αναθεώρηση) και λευκό.

SAM_0666

Η επιμέλεια έχει ένα όνομα ΒΙΒΛΙΟ 257W και είναι μια περίπτωση με «άνοιγμα της ατζέντας«, το οποίο καταφέρνει να προστατεύσει αποτελεσματικά τη συσκευή από γρατσουνιές και προσκρούσεις, ενώ προσθέτει σε ελάχιστες διαστάσεις, δείχνοντας πάντα τον εαυτό της με κομψό και εκλεπτυσμένο τρόπο.

Τα φινιρίσματα και οι ραφές, εσωτερικά και εξωτερικά, είναι πολύ καλά κατασκευασμένα και περιποιημένα και οι καμπύλες άκρες των εσωτερικών γωνιών διασφαλίζουν ότι το Galaxy Tab παραμένει καλά προστατευμένο και ασφαλές στη θήκη.

SAM_0651

Η συσκευή είναι αγκιστρωμένη με τις ανυψωμένες γωνίες να παραμένουν σταθερές, όπως προαναφέρθηκε, και να αποτρέψουν την ολίσθηση της θήκης, εκτός εάν πατήσετε τις γωνίες που την υποστηρίζουν.

Μόλις το Tablet εισαχθεί στη θήκη, βρίσκουμε την υποδοχή ακουστικών, το κουμπί ενεργοποίησης / απενεργοποίησης και το κουμπί ισορροπίας έντασης, καθώς και τη θύρα φόρτισης και το στόμιο της κάμερας ό, τι θέλετε να τραβήξετε μια φωτογραφία. Με το άνοιγμα της θήκης, έχετε τη δυνατότητα (πάντα με το tablet να έχει εισαχθεί) να έχετε πρόσβαση τόσο στην εξωτερική υποδοχή μνήμης SD όσο και στην υποδοχή που περιέχει (στην περίπτωσή μας) την κάρτα δεδομένων.

SAM_0655

Όσον αφορά την τοποθέτηση του tablet σε ένα γραφείο, για να παρακολουθήσετε μια ταινία ή απλά για να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο, η θήκη έχει δύο υποδοχές που επιτρέπουν στο tablet να τοποθετηθεί σε οριζόντια μορφή χρησιμοποιώντας δύο ξεχωριστές γωνίες που ο χρήστης μπορεί επιλέξτε και συμπαθείτε. Η υποστήριξη προσφέρεται όχι μόνο από τις αυλακώσεις, αλλά και από το πίσω μέρος που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να υποστηρίζει το βάρος του Tablet. Τέλος, μια τρίτη θέση θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί με την εκμετάλλευση του υπερυψωμένου κεντρικού άκρου που έχει σχεδιαστεί για το κλείσιμο της θήκης της ατζέντας, αλλά το οποίο προσφέρει επίσης υποστήριξη για το tablet εάν θέλετε να γείρετε τη συσκευή ακόμα περισσότερο.

Κατά τη γνώμη μας, η θήκη είναι πολύ καλά κατασκευασμένη, τόσο από άποψη ποιότητας κατασκευής όσο και αισθητικού παράγοντα, δίνοντας μια πραγματικά επιπλέον πινελιά κατηγορίας στη συσκευή Samsung. Δεν βρήκαμε κατασκευαστικά ελαττώματα και / ή άβολα χαρακτηριστικά, ίσως τη μόνη ελαφρώς πάνω από τη μέση τιμή.

Συνολικά πιστεύουμε ότι το προϊόν είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους διαθέτουν Samsung Tab 2 ιντσών και θυμόμαστε ότι τα προϊόντα Σέλι πωλούνται στις μεγάλες αλυσίδες Ιταλικών συσκευών, καθώς και απευθείας στο διαδίκτυο στο κατάστημα με τιμή 39,90 €.