Θέσεις εργασίας: στην Ιταλία ο τομέας της τεχνολογίας δεν αισθάνεται την κρίση

Θέσεις εργασίας: στην Ιταλία ο τομέας της τεχνολογίας δεν αισθάνεται την κρίση

Σύμφωνα με μια μελέτη που διεξήχθη από την Glassdoor, ένας ιστότοπος που συλλέγει κριτικές για εταιρείες και μισθούς από υπαλλήλους μεγάλων εταιρειών, στο Ιταλία υπάρχει ένας τομέας εργασίας που πάνε πάντοτε καλά παρά την οικονομική κρίση: τουψηλής τεχνολογίας

Θέσεις εργασίας: Ο κλάδος της τεχνολογίας στην Ιταλία δεν αισθάνεται κρίση - glassdoor-template-1520555891239

Η εν λόγω μελέτη, με τίτλο “Πρόσληψη στο Bel Paese: παρά την αργή οικονομία, οι τεχνολογικές θέσεις εργασίας ευδοκιμούν στην Ιταλία“, περιγράφει την τάση του προσφορές εργασιών στον τομέα που σχετίζεται με τεχνολογία παρόν στην πλατφόρμα.

Αυτό που προκύπτει από την έκθεση είναι ότι ο τομέας εργασίας που σχετίζεται με την τεχνολογία έχει ισχυρή απόδοση κούρεμα σε σύγκριση με τη γενική τάση της ιταλικής οικονομίας, η οποία επιβραδύνεται αναπόφευκτα.

Ο τομέας της τεχνολογίας είναι γεμάτος ανοιχτές θέσεις αυτός μισθοί οι βασικοί μέσοι όροι ξεπερνούν κατά πολύ τις 30 χιλιάδες RAL ετησίως. Από το 2016 έως σήμερα, ο αριθμός των προσφορών εργασίας στον τομέα της υψηλής τεχνολογίας αυξάνεται σταθερά, τριπλασιάζοντας την αξία τους σε σύγκριση με την αρχική τιμή.

Αυτές οι θέσεις εργασίας βρίσκονται κυρίως στο Βόρεια Ιταλία (Πιεμόντε, Λιγουρία και Λομβαρδία) και στο κεφάλαιο. Οι υψηλότεροι μισθοί προσφέρονται από εταιρείες του Μιλάνου και της Ρώμης.

ο τα περισσότερα ζητούμενα στοιχεία είναι αυτοί των διαχειριστών έργων και μηχανικών σχεδιαστών. Οι προγραμματιστές λογισμικού, οι μηχανικοί συστημάτων, οι μηχανικοί λογισμικού και οι διαχειριστές λογαριασμών ακολουθούν το ίδιο. Το lΠλήρωσα περισσότεραΩστόσο, αυτό είναι του διευθυντή πωλήσεων.