Η Xiaomi Redmi πειράζει ένα smartphone με κάμερα 64 MP

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Xiaomi Redmi θα παρουσιάσει σύντομα ένα smartphone εξοπλισμένο με έναν αισθητήρα φωτογραφιών 64 MP. Η μάρκα μόλις πειράζει το μοντέλο στον λογαριασμό της στο Weibo. Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε την ταυτότητα του αισθητήρα που θα χρησιμοποιηθεί, αλλά είναι ένα ασφαλές στοίχημα ότι η Redmi θα βασιστεί στη νέα μονάδα ISOCELL Bright GW1 της Samsung, τον μοναδικό αισθητήρα φωτογραφιών 64 MP που έχει γίνει επίσημος μέχρι σήμερα. .

Σημείωση 7 Redmi

Το smartphone έχει εισέλθει επίσημα στην εποχή των 64 εκατομμυρίων pixel, με αυτό το μήνυμα η Redmi πειράζει το πρώτο smartphone που είναι εξοπλισμένο με ένα μοντέλο φωτογραφίας που προσφέρει αυτόν τον ορισμό. Η μάρκα Xiaomi δεν είναι η μόνη που έχει ήδη συμμετάσχει σε αυτόν τον νέο αγώνα megapixel, ενώ οι αισθητήρες φωτογραφιών των 48 MP δεν έχουν τελειώσει ακόμη. Ο Realme πήγε εκεί μόνος του πειράζοντας πριν από λίγες εβδομάδες παρουσιάζοντας μια φωτογραφία 64 megapixel στο επόμενο «premium flagship killer» του.

Redmi: Η Xiaomi σύντομα θα λανσάρει το πρώτο της smartphone με αισθητήρα 64 megapixel

Στην ανάρτησή του, η Xiaomi παρουσιάζει επίσης μια φωτογραφία που τραβήχτηκε με τον νέο αισθητήρα, όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα στο τέλος του άρθρου. Το Samsung Samsung ISOCELL Bright GW1 64 megapixel είναι σήμερα ο μοναδικός αισθητήρας στην αγορά που παράγει τέτοιες εικόνες υψηλής ευκρίνειας. Χάρη στην τεχνολογία Tetracell του κορεάτη κατασκευαστή που βελτιώνει την ευαισθησία στο φως, ο αισθητήρας μπορεί να διασφαλίσει ευκρινείς λήψεις 16 MP σε συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού. Τα 64 megapixel μπορούν να χρησιμοποιηθούν όταν οι συνθήκες φωτισμού είναι βέλτιστες.

Προς το παρόν, η Redmi δεν έχει ακόμη προσδιορίσει ποιο smartphone θα έχει το δικαίωμα στον νέο αισθητήρα, αλλά θα μπορούσε να είναι το Redmi K30 ή πιθανότατα το επόμενο Redmi Note 8. Ως υπενθύμιση, το τρέχον Redmi Note 7 χρησιμοποιεί ήδη έναν αισθητήρα Φωτογραφία 48 MP, ένα από τα κύρια πλεονεκτήματά της.

Πηγή: Redmi