Η Xiaomi Redmi θα κυκλοφορήσει τηλεόραση 70 ιντσών στις 29 Αυγούστου 2019

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Redmi, θυγατρική της Xiaomi, ανακοινώνει την κυκλοφορία μιας τηλεόρασης στις 29 Αυγούστου 2019. Θα προσφέρει διαγώνια οθόνη έως 70 ίντσες και αναμφίβολα θα είναι μια έξυπνη τηλεόραση με ανάλυση 4K. Μετά τις Xiaomi, Honor και OnePlus, εδώ είναι ένας άλλος ανταγωνιστής στην αγορά της τηλεόρασης.

Πριν από λίγες μέρες, σας αναφέραμε ότι υπήρχαν ενδείξεις ότι η Xiaomi θα μπορούσε να ξεκινήσει μια Redmi Smart TV και καλά είναι πλέον επίσημη: Η Redmi μόλις ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας τηλεόρασης για τις 29 Αυγούστου 2019, μαθαίνει- μέσω μιας ανάρτησης στο κινεζικό κοινωνικό δίκτυο Weibo. Το κοινόχρηστο οπτικό παρέχει επίσης πληροφορίες στο τεχνικό του φύλλο: η συσκευή θα προσφέρει διαγώνιο οθόνης 70 ιντσών, ελαφρώς μικρότερη από τις 75 ίντσες των Mi TV 4 και Mi TV 4S.

Μετά τη Xiaomi, η Redmi κυκλοφορεί τις έξυπνες τηλεοράσεις της

Αυτό δεν επιβεβαιώνεται, αλλά είναι σχεδόν αποδεκτό ότι θα είναι μια έξυπνη τηλεόραση που προσφέρει ορισμό 4K (1080p δεν θα είχε νόημα δεδομένου του μεγέθους της οθόνης). Μερικές διαρροές αναφέρουν τη δυνατότητα μοντέλων που προσφέρουν μικρότερη διαγώνια. Το εύρος θα μπορούσε να ξεκινήσει από 40 ίντσες. Απομένει να δούμε αν θα παρουσιαστεί μόνο η έκδοση 70 ιντσών. Η τηλεόραση του Redmi θα πρέπει να βασίζεται στο PatchWall OS, με βάση το Android TV. Πρέπει να υπάρχουν συστήματα ήχου DTS και Dolby Audio. Αναμένεται επίσης ένα τηλεχειριστήριο Bluetooth με αναγνώριση φωνής.

Η Redmi θα ακολουθούσε έτσι το μονοπάτι της μητρικής της εταιρείας Xiaomi στον τηλεοπτικό τομέα, η οποία προσελκύει όλο και περισσότερο Κινέζους κατασκευαστές. Υπενθυμίζοντας, η OnePlus παρουσίασε το όνομα και το λογότυπο της τηλεόρασής της OnePlus, η οποία δεν έχει ακόμη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά θα μπορούσε να παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο του 2019, σύμφωνα με τον διαρροή Ishan Agarwal. Η Huawei είναι επίσης παρούσα σε αυτήν την αγορά μέσω της θυγατρικής της Honor. Πριν από λίγες μέρες, η μάρκα παρουσίασε το Honor Vision, μια έξυπνη τηλεόραση 4K UHD που λειτουργεί με το HarmonyOS, το λειτουργικό σύστημα του ομίλου που μόλις είχε επισημοποιηθεί.