Η Xiaomi παρουσιάζει το Mi Watch Color, το συνδεδεμένο ρολόι με εκατοντάδες ψευδείς συνδυασμούς

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Xiaomi παρουσίασε στην Κίνα ένα νέο συνδεδεμένο ρολόι στο Wear OS, η ιδιαιτερότητα του οποίου είναι να προσφέρει μια πολύ ευρεία επιλογή προσαρμογών. Ο αριθμός αυξάνεται, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, σε 1540 πιθανούς συνδυασμούς. Αλλά με δύο χρώματα θήκης και επτά διαφορετικά βραχιόλια, υπάρχει προφανώς ένα τέχνασμα. Και αυτό συμβαίνει σε επίπεδο λογισμικού. Επεξηγήσεις.

Η Xiaomi είναι γνωστή για την απίστευτη αξία της για προϊόντα χρημάτων. Μερικά παραδείγματα στην τηλεφωνία: το Mi 9T Pro, το φθηνότερο smartphone που διαθέτει Snapdragon 855 από την Qualcomm. το Redmi Note 8 Pro, ένα εξαιρετικό και πολύ προσιτό phablet, αλλά το οποίο δεν ξεχνά να είναι πολύ πλήρες. Η προσβασιμότητα, επομένως, έχει γίνει το κύριο σημείο πώλησης της κινεζικής μάρκας.

Διαβάστε επίσης: Apple Watch Series 5: ένα ρολόι που εμφανίζει το χρόνο για 449 ευρώ, καταπληκτικό!

Και αυτό επιβεβαιώνεται ξανά αυτή την εβδομάδα. Η μάρκα παρουσίασε πράγματι το Mi Watch Color, ένα συνδεδεμένο ρολόι που λειτουργεί στο λειτουργικό σύστημα Wear OS. Θα επανέλθουμε στην τεχνική πτυχή σε μερικές γραμμές. Σημειώστε, ωστόσο, ότι η Xiaomi προωθεί το ρολόι της χρησιμοποιώντας δύο επιχειρήματα: τιμή και προσαρμογή. Το ποσό που ζητά η επωνυμία για αυτό το ρολόι είναι 799 γιουάν, ή λίγο πάνω από 100 ευρώ.

Πλαϊνή προσαρμογή, η κινεζική εταιρεία χτυπά σκληρά αφού ανακοινώνει στον ιστότοπό της 1540 πιθανούς συνδυασμούς για να προσαρμόσει το ρολόι και να το προσαρμόσει σε όλα τα ρούχα. 1540 συνδυασμοί, αυτό είναι ισχυρό!… Ή όχι. Διότι, στην πραγματικότητα, δεν έχετε τόσες πολλές παραλλαγές στο οικοσύστημα του Mi Watch Color. Υπάρχουν δύο κουτιά (μαύρο και γκρι). Υπάρχουν επτά διαφορετικά βραχιόλια, ένα από τα οποία είναι δέρμα. Λάβετε λοιπόν 14 συνδυασμούς βραχιολιών / θήκης. Πού πήγαν οι υπόλοιποι 1.526 συνδυασμοί;

Ένα καθαρά επιχείρημα μάρκετινγκ

Πρέπει να κοιτάξουμε την πλευρά του λογισμικού. Επειδή η διεπαφή του Mi Watch Color έχει 110 διαφορετικές ταπετσαρίες. Στη συνέχεια, λαμβάνετε τους συνδυασμούς των 1540. Η μέτρηση είναι καλή, Master Capello! Σημειώστε ότι έχουν προγραμματιστεί άλλες παραλλαγές, ιδίως χάρη σε μια χρυσή θήκη, η οποία θα φέρει τον αριθμό τους σε … πάνω από 2300 (χωρίς να υπολογίζονται οι πιθανές μελλοντικές επιφάνειες παρακολούθησης).

Διαβάστε επίσης: Xiaomi Mi Watch: σαν τον αέρα του Apple Watch κάτω από το WearOS, τρεις φορές φθηνότερα

Ευτυχώς, το Mi Watch Color έχει άλλα επιχειρήματα. Τεχνικές αυτή τη φορά. Η στρογγυλή οθόνη AMOLED έχει μέγεθος 1,39 ίντσες. Ο ορισμός είναι 454 x 454 pixel. Η θήκη είναι αδιάβροχη (Πιστοποίηση 5ATM) και ανοξείδωτο ατσάλι. Η μπαταρία της είναι 420 mAh, για μια εξαγγελθείσα αυτονομία 14 ημερών (αυτό μπορεί να διαρκέσει έως και 22 ημέρες διακόπτοντας μερικούς αισθητήρες, όπως το GPS). Ενσωματώνει σύνδεση Bluetooth 5.0 για σύνδεση σε smartphone, αισθητήρα NFC, μικρόφωνο για να μιλήσει σε βοηθό φωνής, αισθητήρα GPS (Glonass), οθόνη καρδιακού ρυθμού, γυροσκόπιο ή ακόμα και επιταχυνσιόμετρο.