Η Xiaomi λανσάρει το Mi Surface Display, μια οθόνη gaming 34 S FreeSync 144 Hz για 300 €

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 9 Ιουλίου 2020 στις 15 ώρες και 24 λεπτά

Η Xiaomi μόλις ανέβασε το πέπλο στην οθόνη Mi Surface Display, μια οθόνη 34 ιντσών που προορίζεται για gamers. Αυτή η οθόνη ξεχωρίζει για το ρυθμό ανανέωσης των 144 Hz, ιδανική για παιχνίδια και συμβατότητα με το FreeSync. Πάνω απ ‘όλα, η οθόνη πωλείται στην τιμή των περίπου 300 €. Ημερομηνία κυκλοφορίας, τεχνικό δελτίο, τιμή… Σας λέμε τα πάντα για αυτήν τη νέα παραγωγή Xiaomi.

Μετά από smartphone, ηλεκτρικά σκούτερ και διάφορα συνδεδεμένα αντικείμενα, Η Xiaomi μπαίνει στην αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Στη Sina Weibo, το κινεζικό κοινωνικό δίκτυο, ο κατασκευαστής ανακοίνωσε την άφιξη μιας σειράς οθονών παιχνιδιών που ονομάζονται Mi Surface Display.

Διαβάστε επίσης: Επίσημη τηλεόραση Redmi – Η Xiaomi παρουσιάζει την έξυπνη τηλεόραση 4K HDR 70 ιντσών για 480 ευρώ

Η Xiaomi παρουσιάζει το Mi Surface Display, μια καμπύλη οθόνη παιχνιδιών 144 Hz συμβατή με το FreeSync

Στη διαδικασία, η ομάδα παρουσίασε την πρώτη οθόνη του εύρους. Η οθόνη είναι χτισμένη γύρω από μια καμπύλη πλάκα σε μορφή 21: 9 με ανάλυση 3440 × 1440 pixel. Αυτό είναι’Οθόνη LCD 34 ιντσών σε ρυθμό ανανέωσης 144 Hz. Όσο υψηλότερος είναι ο ρυθμός ανανέωσης, τόσο πιο ομαλότερες θα είναι οι εικόνες που εμφανίζονται. Η οθόνη μπορεί να εμφανίσει 16,7 εκατομμύρια χρώματα και 121% του χρωματικού χώρου sRGB.

Σχεδιασμένο για λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών, το Mi Surface Display είναι επίσης Συμβατή με τεχνολογία AMD FreeSync. Αυτή η τεχνολογία συγχρονίζει το ρυθμό ανανέωσης της οθόνης με τον αριθμό των καρέ ανά δευτερόλεπτο που αποστέλλεται από την κάρτα γραφικών του υπολογιστή σας. Αυτό θα αποτρέψει τις τρελές εικόνες και θα απολαύσετε τέλεια ομαλό παιχνίδι

Η οθόνη ξεχωρίζει επίσης χάρη στο κομψό καμπύλο και χωρίς περίγραμμα σχεδιασμό. Η Xiaomi διαβεβαιώνει ότι οι άκρες που περιβάλλουν την οθόνη έχουν μόνο 2 mm. Προς το παρόν, η κινεζική εταιρεία δεν έχει ακόμη σηκώσει το πέπλο στο πλήρες τεχνικό φύλλο του Mi Surface Display.

Ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή

Το Mi Surface Display της Xiaomi θα είναι διαθέσιμο στην Κίνα από τις 21 Οκτωβρίου 2019. Στην κινεζική αγορά, η οθόνη πωλείται σε τιμή που ισοδυναμεί με 300 €. Προς το παρόν, η Xiaomi δεν έχει καθορίσει πότε θα εμφανιστεί η οθόνη στην ευρωπαϊκή αγορά. Θα σας πούμε περισσότερα το συντομότερο δυνατό.

οθόνη επιφανείας xiaomi mi