Η Xiaomi καλύπτει όλες τις ανάγκες και εγκαινιάζει συνδεδεμένες τουαλέτες

Phonandroid : actu Android et High-tech

Στη Γαλλία, αν γνωρίζουμε κυρίως τη Xiaomi για τα smartphone, τα συνδεδεμένα βραχιόλια ή τα σκούτερ της, ο κινεζικός κατασκευαστής έχει ωστόσο περισσότερα από 6.000 προϊόντα στον κατάλογό του. Και μόλις πρόσθεσε ένα: συνδεδεμένες τουαλέτες.

Οι συνδεδεμένες τουαλέτες δεν είναι απαραίτητα νέα ιδέα. Η Kohler έχει ήδη κυκλοφορήσει στην αγορά με τουαλέτες συνοδευόμενες από την Alexa. Η Xiaomi από την πλευρά της είχε ήδη σχεδιάσει έξυπνα συστήματα για τουαλέτες, συμπεριλαμβανομένων των συνδεδεμένων γυαλιών. Αλλά αυτή τη φορά, ο κατασκευαστής προσφέρει τουαλέτες που ενσωματώνονται πλήρως στο περιβάλλον Xiaomi Home.

Τουαλέτες συνδεδεμένες μέσω της εφαρμογής Xiaomi Home

Επομένως, με τη βοήθεια της οικιακής εφαρμογής, Xiaomi Home, μπορείτε να ελέγχετε τις τουαλέτες σας. Μπορείτε να κάνετε το κάθισμα ζεστό πριν φτάσετε. Έχετε επίσης την επιλογή να διαχειριστείτε τη ροή του νερού σύμφωνα με κάθε μέλος της οικογένειας. Με την ονομασία Smart Toilet Zero, αυτές οι τουαλέτες διαθέτουν πίδακα για τον καθαρισμό του μπροστινού ή / και του πίσω μέρους του χρήστη τους. Τέλος, η στεφάνη ανυψώνεται και χαμηλώνει αυτόματα.

Διαβάστε επίσης: Το smartphone, οι αιμορροΐδες λένε ευχαριστώ όταν το χρησιμοποιείτε στην τουαλέτα

Ως μπόνους, αυτές οι τουαλέτες καθαρίζονται χρησιμοποιώντας ένα σύστημα ατμού που χρησιμοποιεί 5 λίτρα νερού. Η Xiaomi παίζει επομένως την οικολογική κάρτα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γι ‘αυτό. Για να αποκτήσετε αυτές τις έξυπνες τουαλέτες, θα πρέπει ωστόσο να τα παραγγείλετε στην Κίνα και να τα εισαγάγετε. Διατίθενται στην αγορά περίπου 400 ευρώ, αυτές οι τουαλέτες δεν πωλούνται επί του παρόντος στη Γαλλία.

https://www.youtube.com/watch?v=hzJOJcUSyME