Η Xiaomi καθυστερεί την κυκλοφορία του Mi Mix Alpha, του φουτουριστικού πρωτότυπου τηλεφώνου του

Phonandroid : actu Android et High-tech

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Xioami παρουσίασε το Mi Mix Alpha, το φουτουριστικό πρωτότυπο τηλέφωνό του, του οποίου η κυκλοφορία είχε αρχικά προγραμματιστεί για τον Δεκέμβριο του 2019. Η κυκλοφορία του έχει πλέον καθυστερήσει και ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι θέλει να ξεκινήσει το smartphone το συντομότερο δυνατό, αλλά δεν έχει καμία ένδειξη για το πώς ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Η ευέλικτη τεχνολογία οθόνης έχει ανοίξει το δρόμο για μια εντελώς νέα γενιά πτυσσόμενων smartphone. Αντί να ακολουθήσει μετά το Galaxy Fold και το Mate X, η Xiaomi αποφάσισε να βρει κάτι διαφορετικό. Το Mi Mix Alpha, ένα μοναδικό χαρακτηριστικό smartphone μια οθόνη που καλύπτει το πλαίσιο στις 360 °. Ο κατασκευαστής υπερηφανεύεται για τη φαντασία του πρώτου smartphone με αναλογία οθόνης προς σώμα 186%.

Ωστόσο, το Mi Mix Alpha βρίσκεται ακόμη σε ένα πρωτότυπο στάδιο και δεν μπορούμε να περιμένουμε να πάρουμε τον έλεγχο αυτής της συσκευής και ειδικά για να δώσουμε απαντήσεις στα ερωτήματα που παραμένουν άλυτα προς το παρόν, ιδίως όσον αφορά την εργονομία, αλλά επίσης το ενδιαφέρον μιας τέτοιας πρότασης για καθημερινή χρήση.

Xiaomi Mi Mix Alpha: η κυκλοφορία αναβάλλεται για μια απροσδιόριστη ημερομηνία

Η Xiaomi καθυστερεί την κυκλοφορία του Mi Mix Alpha που προφανώς δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί. Ο κατασκευαστής είπε στον ιστότοπο της Abacus News ότι δεν μπόρεσε να δώσει μια κατά προσέγγιση ημερομηνία κυκλοφορίας για το smartphone όταν η κυκλοφορία είχε αρχικά προγραμματιστεί για τον Δεκέμβριο του 2019. Για να ηρεμήσει τον ενθουσιασμό, η μάρκα δήλωσε πριν από μερικά χρόνια ημέρες σε ένα μήνυμα που δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό του στο Weibo ότι το Mi Mix Alpha θα κυκλοφορήσει σύντομα. Ο Abacus απέτυχε να πάρει ένα πιο ακριβές παράθυρο εκκίνησης.

Ίσως χρειαστεί να περιμένετε μερικές εβδομάδες ή το χειρότερο αρκετούς μήνες. Εκτός από τον μοναδικό σχεδιασμό του, το Mi MIX Alpha ήταν το πρώτο smartphone που ανακοινώθηκε με έναν αισθητήρα φωτογραφιών 108 MP, αλλά το Mi Note 10 τελικά το κατάφερε. Τα άλλα χαρακτηριστικά του δεν είναι λιγότερο εντυπωσιακά. Η συσκευή ανακοινώνεται με 12 GB RAM, 512 GB χώρο αποθήκευσης, Snapdragon 855+ SoC με 5G (γνωρίζοντας ότι η πρώτη ναυαρχίδα που είναι εξοπλισμένη με το Snapdragon 865 έρχεται σύντομα), καθώς και μια μπαταρία 4050 mAh με φόρτιση. fast 40 W. Η τιμή του είναι 19,999 γιουάν, που αντιστοιχεί σε πάνω από 2.500 ευρώ.

Πηγή: Abacus News