Η Xiaomi θα παρουσιάσει το Pocophone F2 και το Mi Mix 4 στις 10 Δεκεμβρίου 2019

Η Xiaomi θα παρουσιάσει το Pocophone F2 και το Mi Mix 4 στις 10 Δεκεμβρίου 2019

Η Xiaomi θα παρουσιάσει τα Pocophone F2, Xiaomi Mi Mix 4 και Redmi K30 σε συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2019 στην Κίνα. Στη διαδικασία, ο κατασκευαστής έριξε τα κύρια χαρακτηριστικά του σχεδιασμού των τριών smartphone σε εικόνες.

Αυτή την Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019, η Xiaomi ανακοίνωσε τη διοργάνωση συνεδρίου στις 10 Δεκεμβρίου 2010 σχετικά με τη Sina Weibo, το κινεζικό κοινωνικό δίκτυο. Η εταιρεία συνόδευσε τη δημοσίευσή τηςμια φωτογραφία teaser που αποκαλύπτει τα ονόματα των smartphone που θα βρίσκονται στο επίκεντρο της παρουσίασης: το πολυαναμενόμενο Pocophone F2 από τη μάρκα Poco, το Xiaomi Mi Mix 4, του οποίου η ύπαρξη επιβεβαιώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες, και το Redmi K30.

Η Xiaomi πειράζει το σχεδιασμό των επόμενων 3 smartphone της

Στο teaser της, η Xiaomi επιβεβαιώνει τη σχεδίαση των 3 νέων smartphone της. Δεν αποτελεί έκπληξη, το Pocophone F2 είναι εξοπλισμένο με ανασυρόμενος αισθητήρας φωτογραφιών και παραλείπει την οθόνη εγκοπής του προκατόχου του. Ολόκληρη η σχεδίαση smartphone έχει ήδη εντοπιστεί σε αποδόσεις που σχεδιάστηκαν από τον σχεδιαστή Spigen. Από την πλευρά του τεχνικού φύλλου, οι διαρροές βασίζονται αναπάντεχα στην ενσωμάτωση ενός Snapdragon 885 SoC σε συνδυασμό με 6 GB μνήμης RAM, έναν τριπλό οπίσθιο αισθητήρα φωτογραφιών και μπαταρία 4100 mAh.

Στην ίδια εικόνα, η Xiaomi παρουσιάζει τον σχεδιασμό του Mi Mix 4. Φέτος, ο κινέζος κατασκευαστής αποφάσισε να επιλέξει τρυπημένη οθόνη για να στεγάσει την μπροστινή κάμερα. Σύμφωνα με τις τελευταίες ειδήσεις, το smartphone θα καλύπτεται με ένα Οθόνη 90 Hz και θα είχε έναν τριπλό αισθητήρα φωτογραφιών 108 MP. Σύμφωνα με προηγούμενη διαρροή, το smartphone θα τροφοδοτείται επίσης από το Snapdragon 855+ SoC σε συνδυασμό με 12 GB μνήμης RAM.

Τέλος, το Xiaomi Redmi K30 θα εξαφανιζότανμια ογκώδη οθόνη Galaxy S10 +. Αυτή η μεγάλη γροθιά περιέχει έναν διπλό αισθητήρα φωτογραφιών selfie. Συμβατό με 5G, θα είναι εξοπλισμένο με πάνελ 120 Hz 6,66 ιντσών, Snapdragon 730G, μπαταρία 4.500 mAh συμβατή με γρήγορη φόρτιση 66W. Προς το παρόν, δεν είναι ακόμη σαφές ποιο όνομα θα πάρει το smartphone όταν κυκλοφορήσει στην Ευρώπη. Ένα Redmi K30 Pro, ακόμη πιο μυώδες, θα ήταν επίσης στα κουτιά. Θα σας πούμε περισσότερα το συντομότερο δυνατό.