Η Xiaomi θα παρουσιάσει εξαιρετικά γρήγορη ασύρματη φόρτιση για τα 5G smartphone της

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Xiaomi πειράζει μια εκδήλωση Mi Charge Turbo για τις 9 Σεπτεμβρίου. Θα είναι αφιερωμένο στην παρουσίαση μιας νέας τεχνολογίας ασύρματης φόρτισης που έχει σχεδιαστεί για τα μελλοντικά της smartphone 5G. Με άλλα λόγια, αυτό αφορά τις επόμενες ναυαρχίδες της, οι περισσότερες από τις οποίες πρέπει να είναι συμβατές με 5G.

Τον περασμένο Μάρτιο, η Xiaomi παρουσίασε την τεχνολογία 100W Super Charge Turbo με δυνατότητα επαναφόρτισης μπαταρίας 4000 mAh σε μόλις 17 λεπτά. Η μάρκα μόλις πειράζει ένα νέο γεγονός στο οποίο θα είναι και πάλι θέμα επαναφόρτισης, αλλά αυτή τη φορά ασύρματη φόρτιση που αναπτύχθηκε για smartphone 5G. Αυτό είναι πράγματι το μήνυμα που συνοδεύει την εικόνα που δημοσιεύεται στο λογαριασμό Weibo του κατασκευαστή.

Η Xiaomi πειράζει μια νέα γρήγορη ασύρματη φόρτιση για τα 5G smartphone της

Γνωρίζουμε εδώ και αρκετούς μήνες ότι η Xiaomi αναπτύσσει μια νέα ασύρματη φόρτιση τόσο αποτελεσματική όσο και οι καλύτεροι ενσύρματοι γρήγοροι φορτιστές. Μιλάμε για ένα φορτιστής με ισχύ έως 50W γνωρίζοντας ότι τα καλύτερα της κατηγορίας δεν υπερβαίνουν τα 20W. Μετά την ανακοίνωση της φόρτισης καλωδίων 100W τον Μάρτιο, η Xiaomi θα μπορούσε να επισημοποιήσει μια εξίσου εντυπωσιακή νέα τεχνολογία για επαγωγική φόρτιση.

Το νέο Διάσκεψη Mi Charge Turbo έχει προγραμματιστεί για τις 9 Σεπτεμβρίου. Η νέα λύση που θα παρουσιαστεί εκεί έχει σχεδιαστεί για “Η εποχή του 5G”. Αυτό είναι το μόνο που γνωρίζουμε αυτήν τη στιγμή. Τα επόμενα 5G smartphone της μάρκας είναι το Mi MIX 4, αλλά και ένα Mi 9 5G που θα κυκλοφορήσει επίσης φέτος. Αυτές οι συσκευές θα μπορούσαν να είναι οι πρώτες που επωφελήθηκαν από την τεχνολογία Mi Charge Turbo της Xiaomi.

Κοιτάζοντας τον κατάλογο της μάρκας, το Xiaomi Mi 9 είναι προς το παρόν το καλύτερο όταν πρόκειται για ταχύτητα φόρτισης. Προσφέρει γρήγορη φόρτιση με καλώδιο 27 W και επαγωγή 20W.