Η Xiaomi θα παρουσιάσει ένα Mi Mix Alpha με οθόνη καταρράκτη αντί για το Mi Mix 4

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 23 Σεπτεμβρίου 2019 στις 10 ώρες και 33 λεπτά

Ενώ περιμέναμε ένα Mix Mix 4 αυτό το φθινόπωρο, η Xiaomi τελικά ετοιμάζεται να επισημοποιήσει ένα Mi Mix Alpha εξοπλισμένο με το Snapdragon 855+ και επομένως συμβατό με το 5G. Ο σχεδιασμός του διαθέτει ένα χαρακτηριστικό που έχει ήδη δει στο Vivo Nex 3 και στο Huawei Mate 30 Pro. Πρόκειται για μια εξαιρετικά καμπύλη οθόνη «καταρράκτη» που καλύπτει πλήρως και τις δύο πλευρές.

Η Xiaomi επιβεβαίωσε συνέντευξη τύπου για τις 24 Σεπτεμβρίου. Θα αφιερωθεί, μεταξύ άλλων, στην παρουσίαση δύο smartphone: το Xiaomi Mi 9 Pro 5G από τη μία, αλλά και ένα Mi Mix Alpha αντί για Mi Mix 4. Η Xiaomi μόλις πειράξει την ανακοίνωση της συσκευής μέσω μιας δημοσίευσης που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό της στο Weibo με ένα οπτικό που ανυψώνει μια γωνία του πέπλου στη σχεδίαση του smartphone.

Xiaomi Mi Mix Alpha: 5G και μια πολύ καμπύλη οθόνη

Η αφίσα για το teaser που μοιράστηκε η Xiaomi αποκαλύπτει μια εξαιρετικά καμπύλη οθόνη. Το Xiaomi Mi Mix Alpha έχει επομένως μια οθόνη καταρράκτη όπως το Huawei Mate 30 Pro και το Vivo Nex 3. Αυτή η τελευταία τάση σίγουρα δεν είναι ατύχημα και αυτός ο τύπος οθόνης θα μπορούσε να καθιερωθεί ως το νέο πρότυπο σχεδίασης στην κατηγορία υψηλών προδιαγραφών, ειδικά περισσότερο από ό, τι η Samsung υπέβαλε πρόσφατα ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα smartphone με αυτήν την ιδιαιτερότητα, εκτός από το ότι έχει μια επεκτάσιμη οθόνη.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, το Mi Mix 4 ανακοινώθηκε με Snapdragon 855+ και επομένως συμβατό 5G ως το Mi Mix Alpha σύμφωνα με το teaser. Το smartphone θα πρέπει επίσης να φέρει ένα Αισθητήρας φωτογραφίας 108 MP, οθόνη 90 Hz καθώς και γρήγορη επαναφόρτιση 40 W. Η μνήμη RAM θα ​​είναι 12 GB, με χωρητικότητα αποθήκευσης έως 1 TB. Τέλος, όπως φαίνεται σε μία από τις εικόνες, το smartphone δεν έχει εγκοπή, πράγμα που σημαίνει ότι η κάμερα selfie θα τοποθετηθεί σε μια ανασυρόμενη μονάδα όπως στο τρέχον Mi Mix 3.