Η Xiaomi θα ξεκινήσει την ανάπτυξη του MIUI 11 από τις 16 Οκτωβρίου

Phonandroid : actu Android et High-tech

Είναι ο λογαριασμός MIUI India που αποκαλύπτει τις πληροφορίες σε ένα Tweet. Η ανάπτυξη σε όλα τα επηρεαζόμενα smartphone θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες και θα διαρκέσει περίπου ένα μήνα.

Από τις 27 Σεπτεμβρίου, η Xiaomi προσφέρει μια έκδοση βήτα της ενημέρωσής του MIUI 11, πριν από μια κλειστή beta στο Mi 9 τον Αύγουστο. Η εταιρεία θα επωφεληθεί από την κυκλοφορία του Redmi Note 8 Pro στην Ινδία στις 16 Οκτωβρίου, πολύ σημαντική αγορά για τη μάρκα, για να ξεκινήσει η ανάπτυξη του MIUI 11. Αυτή η ημερομηνία θα συμπίπτει επομένως τέλεια με το ημερολόγιο της εταιρείας, το οποίο προκάλεσε τα μέσα Οκτωβρίου για ορισμένα μοντέλα smartphone, ιδίως τα Xiaomi Mi 9, Mi 8 ή και πάλι τα Redmi Note 7 και Pro.

Βελτιώσεις από το MIUI 11

Στη συνέχεια, μια νέα παρτίδα τηλεφώνων θα λάβει την επικάλυψη στο τέλος του μήνα αρχές Νοεμβρίου. Παρόλο που βασίζεται στο Android 10, την τελευταία έκδοση του Android που παρουσιάστηκε από την Google στις αρχές Σεπτεμβρίου 2019, το MIUI 11 αφορά ορισμένα μοντέλα που χρησιμοποιούν το Android 9.

Η ενημέρωση των smartphone Xiaomi στο MIUI 11 θα φέρει πολλές νέες δυνατότητες. Μεταξύ αυτών είναι πιο απαλά και στρογγυλεμένα εικονίδια, μια σκοτεινή λειτουργία σε όλο το σύστημα, μια νέα γραμματοσειρά συστήματος Mi Lan Pro καθώς και νέες κινούμενες εικόνες, θέματα, ταπετσαρίες και ένα βελτιωμένο σύστημα ειδοποιήσεων. Οι χρήστες δικαιούνται επίσης τη σουίτα εφαρμογών Mi Go Travel, η οποία διευκολύνει την κράτηση εισιτηρίων μεταφοράς. Τέλος, η σουίτα Mi Work επωφελείται από την απλοποιημένη κοινή χρήση αρχείων χάρη στη συνεργασία μεταξύ Xiaomi, Oppo και Vivo. Αυτό το πρωτόκολλο συνδέει δύο smartphone μέσω σύνδεσης Bluetooth προκειμένου να μεταφέρει αρχεία με ταχύτητα έως 20 Mbit / s. Ένα κινεζικό AirDrop με έναν τρόπο!

Πηγή: Twitter