Η Xiaomi θα μπορούσε να ξεκινήσει μια Redmi Smart TV

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Xiaomi λέγεται ότι αναπτύσσει μια έξυπνη τηλεόραση από τη μάρκα Redmi. Ένα στέλεχος της κινεζικής ομάδας πειράζει ένα τέτοιο έργο στο κοινωνικό δίκτυο Weibo. Μετά το Honor Vision και το OnePlus TV, εδώ είναι ένας νέος παίκτης που έρχεται στην αγορά της τηλεόρασης.

Τι γίνεται αν η Xiaomi ξεκίνησε μια Smart TV με την επωνυμία Redmi; Σε κάθε περίπτωση αυτό φαίνεται να δείχνει μια ανάρτηση στο Weibo, το κινεζικό κοινωνικό δίκτυο. Ο συντάκτης του μηνύματος δεν είναι άλλος από τον Li Xiaoshuang, επικεφαλής του τηλεοπτικού τμήματος της Xiaomi. Αναφέρει τον συνάδελφό του Lu Weibing, ο οποίος είναι ο επικεφαλής της Redmi. Τα δύο στελέχη είχαν μια συνάντηση εργασίας μαζί, και προφανώς δύσκολο να το ερμηνεύσουν αυτό εκτός από ένα teaser για ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα Redmi.

Η Xiaomi θα αναπτύξει μια Redmi Smart TV

Επιπλέον, ο Li Xiaoshuang ρωτούσε τους οπαδούς του πριν από λίγες εβδομάδες εάν θα ήταν ενθουσιασμένοι με μια τηλεόραση Redmi. Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι η μάρκα θα ξεκινήσει μια τηλεόραση. Μπορούμε να περιμένουμε τηλεόραση εισόδου σε προσιτή τιμή, όπως smartphone, αλλά ακόμα με λειτουργικότητα Smart TV. Οι πιο απαιτητικοί χρήστες μπορούν στη συνέχεια να στραφούν σε πιο premium μοντέλα. Μπορούμε να περιμένουμε να δούμε το σύστημα Android TV, ήδη ενσωματωμένο στο κουτί πολυμέσων Mi Box.

Οι κινέζοι κατασκευαστές κινητών αναζητούν όλο και περισσότερο να επεκταθούν σε άλλους τομείς για να υποστηρίξουν την ανάπτυξή τους, ενώ οι πωλήσεις smartphone μειώθηκαν σταθερά για αρκετά τρίμηνα τώρα. Και η τηλεοπτική βιομηχανία φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ελκυστική για αυτούς. Το OnePlus μόλις επισημοποίησε το όνομα και το λογότυπο της μελλοντικής τηλεόρασης OnePlus. Λίγες μέρες νωρίτερα, ανακαλύψαμε την πρώτη συσκευή εξοπλισμένη με το Harmony OS, το νέο λειτουργικό σύστημα της Huawei, με το Honor Vision, μια έξυπνη τηλεόραση 4K UHD. Ωστόσο, περιμένουμε ακόμα να μάθουμε αν αυτές οι μάρκες σκοπεύουν να διαθέσουν αυτές τις τηλεοράσεις στην ευρωπαϊκή αγορά.

Πηγή: GizChina