Η Xiaomi θα λανσάρει το Mi Mix 4 εκτός από το Mi Mix Alpha έως το τέλος του 2019

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Xiaomi Mi Mix 4 δεν είναι νεκρό. Ο κινέζος κατασκευαστής σκοπεύει να διαθέσει στην αγορά το smartphone τους επόμενους μήνες. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες πληροφορίες μας, το Mi Mix Alpha δεν είχε σχεδιαστεί για να αντικαταστήσει το Mi Mix 4. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η ναυαρχίδα θα μοιραζόταν ορισμένα σημεία κοινά με το εκπληκτικό Alpha. Παίρνουμε αποθέματα.

Στις 24 Σεπτεμβρίου 2019, η Xiaomi σήκωσε το πέπλο στο Mi Mix Alpha, ένα εκπληκτικό smartphone με οθόνη καταρράκτη που το καλύπτει σχεδόν εξ ολοκλήρου. Ακόμα στο στάδιο του πρωτοτύπου, το τερματικό θα πωλείται σε περιορισμένες ποσότητες σε ορισμένες αγορές σε τιμή μεγαλύτερη από 2.500 ευρώ. Στην αρχή, όλα δείχνουν ότι η Xiaomi είχε αποφασίσει να παραλείψει το Mi Mix 4, η παρουσίαση του οποίου αναμενόταν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου αφιερωμένου στο Mi Mix Alpha.

Όχι, η Xiaomi δεν έχει αντικαταστήσει το Mi Mix 4 με το Mi Mix Alpha

Σύμφωνα με τους συναδέλφους μας στο Notebook Check, αυτό τελικά δεν ισχύει. Σύμφωνα με μια δημοσίευση του Ice Universe, διάσημου leaker του κόσμου των smartphone, στη Sina Weibo, το κινεζικό κοινωνικό δίκτυο, το Mi Mix 4 είναι ακόμα στα κουτιά και δεν πρέπει να είναι πολύ καιρό να προσγειωθεί στην αγορά.

Διαβάστε επίσης: Οθόνη Xiaomi Mi Mix 4: 90 Hz, γρήγορη φόρτιση 40W και αισθητήρας φωτογραφιών 108 MP

Πιο προσβάσιμο από το Mi Mix Alpha, το Mi Mix 4 προφανώς δεν θα ήταν δεν είναι εξοπλισμένο με οθόνη καταρράκτη αλλά ένα πιο παραδοσιακό πάνελ AMOLED. Μπορούμε να περιμένουμε να βρούμε ένα ρυθμιστικό σύστημα Mi Mix 3 στυλ. Ωστόσο, σύμφωνα με το Ice Universe, το smartphone θα επωφεληθεί ωστόσο από τον ίδιο αισθητήρα φωτογραφιών 108 Mp ISOCELL Bright HMX του Alpha. Λαμβάνοντας υπόψη τις συνήθειες του κατασκευαστή, η επίσημη παρουσίαση του Mi Mix 4 θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί ήδη από τον Οκτώβριο για κυκλοφορία στην αγορά το Νοέμβριο. Θα σας πούμε περισσότερα για το θέμα το συντομότερο δυνατό.

Πηγή: Έλεγχος φορητού υπολογιστή