Η Xiaomi θα λανσάρει ένα smartphone με αισθητήρα φωτογραφιών 108 MP, μια νέα εγγραφή!

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Xiaomi ανακοινώνει την άφιξη ενός smartphone εξοπλισμένου με αισθητήρα φωτογραφιών 108 megapixel. Σχεδιασμένο από τη Samsung, αυτή η νέα ενότητα φωτογραφιών θα κάνει ένα χαστούκι στο διαγωνισμό, ο οποίος επί του παρόντος επικεντρώνεται στην ενσωμάτωση αισθητήρων 64 MP.

Η Xiaomi ισχυρίζεται ότι εργάζεται σε smartphone με αισθητήρα φωτογραφιών 108 MP, αναφέρουν τους Κινέζους συναδέλφους μας από την IT Home. Κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου, η κινεζική εταιρεία πειράζει την ενσωμάτωση αυτής της ενότητας, που αναπτύχθηκε από τη Samsung. Ορατή παρουσία κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, το Ice Universe leaker παρείχε μερικές λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα στο λογαριασμό του στο Twitter.

Διαβάστε επίσης: Το Realme θα παρουσιάσει τον πρώτο τετραπλό αισθητήρα φωτογραφιών 64 MP στις 8 Αυγούστου 2019

Η Xiaomi ετοιμάζει ένα smartphone με αισθητήρα φωτογραφιών 108 MP, αυτό είναι το πρώτο!

Είναι ένα Αισθητήρας 108.000.000 pixel παράγεται από τη Samsung και έχει προσαρμοστεί μόνο για τη Xiaomi, εξηγεί ο διαρροής. “Τουλάχιστον για λίγους μήνες, δεν θα υπάρχει άλλος κατασκευαστής που θα το εκμεταλλευτεί” λέει το Ice Universe. Δεν έχει καθοριστεί ημερομηνία κυκλοφορίας για το πρώτο smartphone με αισθητήρα 108 MP. Ο Lin Bin, συνιδρυτής και πρόεδρος του κινεζικού ομίλου, διαβεβαιώνει σε κάθε περίπτωση ότι η έναρξη του τερματικού σταθμού δεν πρέπει να είναι πολύ αργά.

Για το Ice Universe, ο αισθητήρας φωτογραφιών θα ενσωματωθεί στο Xiaomi Mi Mix 4, η επόμενη κορυφαία φιάλη της μάρκας. Πρόσφατα εμφανίστηκε σε μια κινεζική ιστοσελίδα πιστοποίησης, το smartphone θα μπορούσε να ονομάζεται Mi Mix 5 (ο αριθμός 4 φέρνει κακή τύχη στην Κίνα) και θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Ως υπενθύμιση, Η Samsung δεν έχει ακόμη ανακοινώσει έναν αισθητήρα 108 MP. Ακόμα δεν γνωρίζουμε τα πάντα σχετικά με τα δυνατά σημεία της ενότητας. Ο τελευταίος αισθητήρας φωτογραφιών που παρουσιάστηκε από τον κατασκευαστή είναι ο 64 MP Isocell GW1. Χωρίς έκπληξη, η Xiaomi θα βασιστεί σύντομα σε αυτόν τον αισθητήρα για μερικά από τα επερχόμενα smartphone της Redmi, δήλωσε ο Lin Bin κατά τη διάρκεια της παρουσίασης.

Πηγή: ITHome