Η Xiaomi ετοιμάζει ένα αναδιπλούμενο smartphone με τριπλό αισθητήρα φωτογραφιών

Η Xiaomi ετοιμάζει ένα αναδιπλούμενο smartphone με τριπλό αισθητήρα φωτογραφιών

Η Xiaomi ετοιμάζει ένα αναδιπλούμενο smartphone εξοπλισμένο με τριπλό αισθητήρα φωτογραφιών, αποκαλύπτει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που έχει κατατεθεί στην Ευρώπη. Ήδη φαίνεται σε εικόνες και βίντεο, το τερματικό διαφέρει από το Galaxy Fold της Samsung και το Huawei Mate X από την οθόνη του που διπλώνεται σε τρία μέρη. Αναμένεται φέτος, το αναδιπλούμενο smartphone από τον κινέζικο κατασκευαστή εκπλήσσεται με τη θέση της κάμερας στο πίσω μέρος. Επεξηγήσεις.

Το Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης μόλις παραχώρησε ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για smartphone της Xiaomi, αναφέρετε τους συναδέλφους μας από το GSM Arena. Τα διαγράμματα περιγράφουν και δείχνουν ένα πτυσσόμενο τριπλό smartphone με έναν τριπλό αισθητήρα φωτογραφιών στο πίσω μέρος.

Διαβάστε επίσης: Το πτυσσόμενο smartphone της Xiaomi θα κοστίζει κάτω από 1.000 €

Το 3πλάσιο smartphone της Xiaomi αποκάλυψε νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας

Θα εκπλαγούμε από τη θέση του τριπλού αισθητήρα. Βρίσκεται στο κεντρικό πτερύγιο στο πίσω μέρος, η κάμερα θα καλύπτεται καθαρά από τα άλλα δύο μέρη της δομής όταν διπλώνεται. Αυτός θα αδύνατο να τραβήξετε μια φωτογραφία χωρίς να ξεδιπλώσετε το smartphone ; Ωστόσο, σας παροτρύνουμε να είστε προσεκτικοί. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η Xiaomi βασίστηκε στην σχεδίαση αυτού του διπλώματος ευρεσιτεχνίας για να αναπτύξει το αναδιπλούμενο smartphone. Ωστόσο, η συσκευή που εμφανίζεται στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ταιριάζει με αυτό που εμφανίζεται σε ένα σύντομο βίντεο teaser και σε αποδόσεις βάσει των επίσημων εικόνων.

Ως υπενθύμιση, η Xiaomi έπρεπε να σηκώσει το πέπλο στο πτυσσόμενο smartphone της το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Δυστυχώς, η Xiaomi δεν ανέφερε το έργο από τον Μάρτιο. Φοβούμενοι από τις αποτυχίες του Galaxy Fold της Samsung, που αναβλήθηκαν την τελευταία στιγμή μετά τις ανησυχίες που αντιμετώπισαν οι πρώτοι δοκιμαστές και την καθυστέρηση του Huawei Mate X για άγνωστους λόγους, ο κατασκευαστής προτιμούσε να αναβάλει την κυκλοφορία μερικών μήνες; Θα σας πούμε περισσότερα το συντομότερο δυνατό.

Πηγή: GSM Arena