Η Xiaomi ανακοινώνει ήδη την άφιξη του MIUI 12 με πιθανή κυκλοφορία τον Σεπτέμβριο του 2020

Phonandroid : actu Android et High-tech

Παρουσιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και αναπτύχθηκε από τον Οκτώβριο, το MIUI 11 έχει ήδη βρει διάδοχο. Χωρίς πραγματική έκπληξη, αυτό είναι το MIUI 12. Η Xiaomi ανακοίνωσε πράγματι στο Weibo την επικείμενη άφιξη της επικάλυψης (ή πιρούνι, για καθαριστές).

Όπως σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές smartphone, Xiaomi έχει αναπτύξει το δικό του πιρούνι Android, το οποίο προσφέρει πρόσθετες δυνατότητες και ένα μερικώς τροποποιημένο περιβάλλον του λειτουργικού συστήματος της Google. Η επικάλυψη MIUI της Xiaomi γίνεται πλουσιότερη κάθε χρόνο και συνεπώς είναι λογικό ότι ο κατασκευαστής μόλις ανακοίνωσε την κυκλοφορία του MIUI 12. Η Xiaomi δημοσίευσε ένα μέσω ενός επίσημου visual που δημοσιεύτηκε στο Weibo.

Πιθανή έξοδος του MIUI 12 το τρίτο τρίμηνο του 2020

Δεν έχει απομείνει κανένα στοιχείο σχετικά με τις καινοτομίες αυτής της έκδοσης, εκτός από το οπτικό σε μαύρο φόντο. Μια επιλογή που υποδηλώνει σαφώς ότι η πλήρης σκοτεινή λειτουργία του συστήματος πρέπει να είναι μέρος των προσθηκών αυτής της νέας έκδοσης του MIUI. Θυμηθείτε ότι η έκδοση 11 είδε την ενσωμάτωση νέων κινούμενων εικόνων ή τη βελτίωση της πάντα ενεργής οθόνης. Και πάνω απ ‘όλα, είχε επιτρέψει την εμφάνιση ενός συρταριού εφαρμογών, μιας δυνατότητας που έλειπε από την επικάλυψη, η οποία μέχρι τώρα απαιτούσε την εγκατάσταση μιας εφαρμογής τρίτου μέρους, όπως το Nova Launcher.

Είναι επίσης άγνωστο πότε το MIUI θα είναι επίσημα διαθέσιμο. Αν ακολουθήσουμε το συνηθισμένο πρόγραμμα του κινέζου κατασκευαστή, θα πρέπει να ανακοινωθούν επίσημα οι καινοτομίες του πιρουνιού στην αρχή του σχολικού έτους 2020, ενώ η ανάπτυξή του θα πρέπει να πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα. Επιπλέον, η Xiaomi έχει όλο και περισσότερες τάσεις να δημοσιεύει τις ενημερώσεις της σε διεθνές επίπεδο, προνομιούχος της Κίνας για λίγες μέρες ή λίγες μόνο εβδομάδες, το MIUI 12 θα πρέπει να προσγειωθεί στη Γαλλία λίγο μετά την ανακοίνωσή του.

Θυμηθείτε, ωστόσο, ότι η κυκλοφορία της ενημέρωσης διαρκεί αρκετούς μήνες ανάλογα με τα μοντέλα smartphone. Το MIUI 11, για παράδειγμα, μόλις προσγειώθηκε στο Mi 8.