Η Uber δοκιμάζει μια συνδρομή all-in-one με Eats, VTC, ηλεκτρικά ποδήλατα και σκούτερ

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 9 Ιουλίου 2020 στις 15 ώρες και 36 λεπτά

Η Uber ετοιμάζει μια συνδρομή all-in-one που παρέχει πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες της: Τρώει και μεταφέρει με μηνιαία χρέωση. Αυτήν τη στιγμή δοκιμάζεται σε δύο πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, αυτή η συνδρομή παρέχει το δικαίωμα δωρεάν παράδοσης φαγητού, απεριόριστων αγώνων ποδηλάτων και ηλεκτρικών σκούτερ, αλλά και κατώτατη τιμή για ταξίδια Uber, όλα για 24,99 δολάρια το μήνα.

Η Uber εξετάζει διάφορους τύπους για να διατηρήσει τους πελάτες της. Οι αλλαγές στον πηγαίο κώδικα για την εφαρμογή Uber Eats ανακοινώνουν μηνιαία συνδρομή 9 $ για απεριόριστες παραδόσεις. Ωστόσο, η εταιρεία ετοιμάζει ένα μεγαλύτερο σχέδιο που περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες της για συνδρομή 24,99 $ ανά μήνα. Οι δοκιμές βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη στο Σαν Φρανσίσκο και το Σικάγο, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Uber προσφέρει μια συνδρομή πολλαπλών υπηρεσιών για 24,99 $ ανά μήνα

Ως υπενθύμιση, η εταιρεία δοκιμάζει ήδη μια συνδρομή “Ride Pass” που κοστίζει 14,99 $ ανά μήνα σε ορισμένες πόλεις. Αυτό το πακέτο σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από μια σταθερή τιμή και τη χαμηλότερη δυνατή τιμή στους αγώνες. Σύμφωνα με την Uber, η συνδρομή παρέχει μηνιαία εξοικονόμηση 15%. Αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνεται στο νέο πακέτο all-in-one που κοστίζει μόλις 10 $ επιπλέον. Σε αυτό το ποσοστό, ο συνδρομητής επωφελείται επίσης από Δωρεάν παραδόσεις Uber Eats εκτός από απεριόριστες βόλτες με ποδήλατο και ηλεκτρικά σκούτερ.

Αυτές οι προσφορές είναι οι παράγοντες πίσω από τη στρατηγική πίστης της Uber, η οποία αντιμετωπίζει αυξανόμενο ανταγωνισμό. Ο στόχος είναι να κάνουμε τους χρήστες να μην αλλάζουν από μια εφαρμογή σε άλλη αναζητώντας την καλύτερη τιμή. Αυτή η συνδρομή θα μπορούσε εξίσου εύκολα να προσγειωθεί στη Γαλλία γνωρίζοντας ότι η Uber προσφέρει την υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτων και ηλεκτρικών σκούτερ στο Παρίσι από τον περασμένο Απρίλιο.