Η Turbo GPU θα φτάσει επίσης στα Honor 10, View 10, Honor 9 Lite και Honor 7X

Η Turbo GPU θα φτάσει επίσης στα Honor 10, View 10, Honor 9 Lite και Honor 7X

Η Huawei ανακοίνωσε χθες το νέο της smartphone Παίξτε τιμή που χρησιμοποιεί μια νέα τεχνολογία που ονομάζεται Turbo GPU σε μια προσπάθεια να ανταγωνιστεί με smartphone gaming του διαμετρήματος των Razer Phone και Asus ROG Phone, παρά τα πολύ πιο premium χαρακτηριστικά τους. Τώρα, ωστόσο, σε μια προσπάθεια προσέλκυσης ακόμη περισσότερων πελατών, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι το GPU Turbo θα διανεμηθεί και σε άλλες συσκευές Honor.

Το νέο λογισμικό, το οποίο θυμόμαστε έχει ως στόχο να βελτιώσει ουσιαστικά την εμπειρία παιχνιδιού στα smartphone Honor μεταφέρει περισσότερη ισχύ στην GPU όποτε χρειάζεται, για να εγγυηθεί την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού. Στην πραγματικότητα, η Honor είναι τόσο σίγουρη για το χαρακτηριστικό που ισχυρίζεται ότι μια συσκευή Honor μεσαίας κατηγορίας θα μπορούσε να νικήσει ορισμένα κινητά τηλέφωνα σε ιστότοπους συγκριτικής αξιολόγησης.

Τιμή, όχι μόνο Turbo GPU

Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό, καθώς η υπο-μάρκα Huawei σχεδιάζει μια μελλοντική ενημέρωση που θα εισαγάγει το υποστήριξη για εμπειρίες παιχνιδιού AR και VR για το Honor Play.

Η Honor επιβεβαίωσε ότι το νέο λογισμικό GPU Turbo, καθώς και η μελλοντική υποστήριξη για AR και VR, θα διανεμηθούν στις Honor 10, Honor View 10, Honor 9 Lite και Honor 7X, παρόλο που ο χρόνος κυκλοφορίας είναι ακόμα ασαφής.

Πέρα από το μάρκετινγκ και τις φανταστικές εκφράσεις, η τεχνολογία GPU Turbo δίνει πραγματικά στα smartphone μια ώθηση προς τα εμπρός από γραφική άποψη. Φυσικά, πρέπει να το δείτε σε δράση για να μπορέσετε να το κρίνετε καλά.

Πριν φύγουμε, θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι το Honor 10 είναι διαθέσιμο στην Ιταλία σε τιμή γνωριμίας 399 ευρώ.

ΔΡΟΜΟΣ