Η Tre εισάγει το Alcatel 1x 2019 στη λίστα των smartphone που μπορούν να αγοραστούν σε δόσεις

Η Tre εισάγει το Alcatel 1x 2019 στη λίστα των smartphone που μπορούν να αγοραστούν σε δόσεις

Η μάρκα 3 του κοινού τηλεφωνητή Wind Tre ως μέρος της τελευταίας ενημέρωσης του τιμοκαταλόγου των πληρωτέων smartphone από αύριο, Δευτέρα 27 Μαΐου 2019, θα διαθέσει και εγώ’Alcatel 1x 2019.

Το smartphone Alcatel 1x 2019 διαθέτει ένα Οθόνη 5.5 “ FullView 18: 9, ένα Διπλή πίσω κάμερα 13MP (παρεμβλήθηκε στις 16MP) + 2 MP και εμπρός 5MP (παρεμβάλλεται στα 8MP). Είναι εξοπλισμένο με α Επεξεργαστής Quad Core A53, 1,5GHz, ενός RAM 2 GB και μπαταρία 3000 mAh. Το ROM είναι 16 GB επεκτάσιμο με microSD έως 128 GB.

Μέσα τρέχει το λειτουργικό σύστημα Android 8.1 Oreo. Τα χρώματα με τα οποία διατίθεται στην αγορά είναι Pepple black και Pepple Blue.

Λεπτομερώς, Alcatel 1x 2019 θα μπορεί να αγοραστεί σε δόσεις, σε συνδυασμό με τις ονομαστικές προσφορές All-in Power και Super Power, που προσφέρουν απεριόριστα λεπτά και SMS σε όλους και ένα πακέτο δεδομένων 60 και 100 Giga, στο αντίστοιχο μηνιαίο κόστος είναι 11,99 είναι 14,99 €.

Οι δύο επιλογές τιμολόγησης που μόλις αναφέρθηκαν προβλέπουν τοαυτόματη χρέωση σε πιστωτική κάρτα, έλεγχος λογαριασμού ή λογαριασμού κάρτας, είναι την αγορά ενός smartphone προς πώληση σε δόσεις 3 ή σε λειτουργία Light Credit Compass. Μπορούν επίσης να εγγραφούν χωρίς ζεύγος smartphone, με 24μηνο ομόλογο αντί για 30. Δεν είναι δυνατή η πληρωμή ανανεώσεων προσφορών Προπληρωμένες και ηλεκτρονικές κάρτες.

Όσον αφορά το αντικείμενο συσκευής αυτής της μελέτης, διατίθεται μόνο με πώληση 3 δόσεων και οι οικονομικοί όροι που προβλέπονται για την αγορά του απαιτούν την πληρωμή 30 μηνιαίες δόσεις των 0 ευρώ, προκαταβολή 0 ευρώ και τελική δόση 0 ευρώ, και τα δύο σε περίπτωση πιστωτική κάρτα χρεώνει αυτό στον τρεχούμενο λογαριασμό. Αυτό σημαίνει ότι ο πελάτης πρέπει να δεσμευτεί μόνο να πληρώσει το τέλος για την ενεργοποιημένη προσφορά χωρίς επιπλέον πρόσθετα κόστη σχετικά με το smartphone.

Οσο αφορά κόστος ενεργοποίησης Απαιτείται πληρωμή για τη συνδρομή των επιλογών τιμολόγησης All-in Power και All-in Super Power με smartphone 6,99 ευρώ αντί για 55,99 ευρώ για νέους πελάτες (τόσο σε φορητότητα όσο και με νέους αριθμούς) που παραμένουν ενεργοί για 30 μήνες. Για τους υπάρχοντες πελάτες, ωστόσο, συνεισφορά συναλλαγματικής ισοτιμίας 9,99 € αντί για 58,99 ευρώ.

Σε περίπτωση πρόωρης απενεργοποίησης, και στις δύο περιπτώσεις θα χρεωθούν τα υπόλοιπα 49 ευρώ του κόστους ενεργοποίησης, και για την έκδοση με smartphone, παρέχεται επίσης η πληρωμή σε μία μόνο λύση των υπόλοιπων δόσεων που δεν έχουν ακόμη πληρωθεί σχετικά με την αγορά του τηλεφώνου.

Για υπάρχοντες πελάτες με προπληρωμένη φωνητική προσφορά, το κόστος ανταλλαγής που προσφέρεται στην All-in Power με δέσμευση είναι 39 ευρώ, ενώ το κόστος της προσφοράς ανταλλαγής Το All-in με smartphone είναι 50 ευρώ. Το κόστος ενός νέου SIM Three είναι 10 ευρώ δεν περιλαμβάνεται κυκλοφορία.

Όλοι οι πελάτες που έχουν αλλάξει σε άλλο χειριστή για λιγότερο από 60 ημέρες και επιθυμούν να επιστρέψουν στο Tre ζητώντας φορητότητα του αριθμού θα χρεωθούν ένα επιπλέον ποσό 19 ευρώ. Δεν θα είναι δυνατή η απενεργοποίηση της επιλογής χωρίς απόσυρση από την προσφορά.

Περιλαμβάνονται στις δύο προσφορές της γκάμας All-in, χωρίς επιπλέον κόστος, η υπηρεσία Giga Bank το οποίο σας επιτρέπει να συσσωρεύσετε το Giga που δεν έχετε χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια του μήνα, έως το μέγιστο ίσο με το διπλάσιο της giga που πληρώνεται μηνιαίως από την επιλογή. ένα εξαμηνιαία συνδρομή στην Apple Music και να συμμετάσχετε στην πρωτοβουλία Grande Cinema 3.

Για νέους πελάτες τοΕπιλογή 4G LTE, που επιτρέπει την πρόσβαση στο δίκτυο δεδομένων υψηλής ταχύτητας 4G LTE των 3, περιλαμβάνεται σε όλες τις προσφορές των καταναλωτών και ο αριθμός ΦΠΑ ενεργοποιήθηκε από την 1η Απριλίου 2019. Για ήδη πελάτες, η επιλογή LTE κοστίζει 1 ευρώ το μήνα.

Τέλος, λάβετε υπόψη ότι από αύριο, 27 Μαΐου 2019 πρόσθετες επαναφορτιζόμενες επιλογές ενεργοποιείται από 3 καταναλωτές δεν θα χρεώνονται πλέον αποκλειστικά με υπολειπόμενη πίστωση. Όλοι οι κάτοχοι μιας κύριας προσφοράς με χρέωση από πιστωτική κάρτα ή λογαριασμό ελέγχου, θα επωφεληθούν από την ευκολία της αυτόματης χρέωσης τις δικές σας πρόσθετες επιλογές, πάνω στο ίδιο ενεργοποιήθηκε ο τρόπος πληρωμής της επιλογής τιμολογίου.

Οι πρόσθετες επιλογές που θα ενεργοποιηθούν για πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας ή τρεχούμενου λογαριασμού είναι: 200 καταναλωτικά SMS; 200 SMS Pro; 300 SMS, 20 GIGA, All-In International Red Νέο. All-In International Blue Νέο.

Η MondoMobileWeb, η διαδραστική ιστοσελίδα των Ιταλών καταναλωτών τηλεφωνίας, συμβουλεύει όλους τους καταναλωτές που θέλουν να αγοράσουν μια νέα συσκευή σε δόσεις με οποιονδήποτε πάροχο κινητής τηλεφωνίας, να διαβάζουν πάντα όλους τους όρους της σύμβασης.

Χωρίς τυποποίηση από τον χειριστή, αυτά που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα πρέπει να θεωρούνται διακριτικά χωρίς καμία πληροφοριακή και εμπορική αξία.

Για να λαμβάνετε πολλές ειδήσεις και χρήσιμες συμβουλές ειδικά για τον κόσμο της τηλεφωνίας, είναι δυνατόν εγγραφείτε δωρεάν στο κανάλι Mondomobileweb του Telegram. Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, μοιραστείτε το στα κοινωνικά σας δίκτυα και ακολουθήστε το MondoMobileWeb επί Ειδήσεις Google (κάνοντας κλικ στο αστέρι ή στο Follow), Facebook, Ίνσταγκραμ είναι Κελάδημα. Μη διστάσετε να μοιραστείτε τις απόψεις και τις εμπειρίες σας σχολιάζοντας τα άρθρα μας.