Η TIM κλείνει στα μέσα Ιουνίου 2019 την υπηρεσία συνομιλίας μεταξύ των χρηστών της TIMpersonal

Η TIM κλείνει στα μέσα Ιουνίου 2019 την υπηρεσία συνομιλίας μεταξύ των χρηστών της TIMpersonal

ΤΙΜ επικοινωνεί με όλους τους πελάτες της που χρησιμοποιούν την υπηρεσία Προσωπικό επικείμενος κλείσιμο ενός από τα χαρακτηριστικά του, δηλαδή τη δυνατότητα συνομιλία μεταξύ των χρηστών TIMpersonal. Οι υπόλοιπες υπηρεσίες που προσφέρει η εφαρμογή, ωστόσο, θα παραμείνουν αμετάβλητες.

Να θυμάστε ότι Προσωπικό είναι η υπηρεσία TIM που επιτρέπει τη λήψη υποστήριξη σε σταθερές και κινητές γραμμές TIM, διαχείριση TIM Pay, για να αγορασω εισιτήρια ταξιδιού και εισιτήρια στάθμευσης και να κουβαλάς πάντα το δικό σου κάρτες πίστης.

Για να εγγραφείτε στην υπηρεσία, όλοι οι πελάτες TIM (και επίσης από άλλους χειριστές) πρέπει κατεβάστε την εφαρμογή στο Google Play Store και στο Apple App Store. Το TIMpersonal είναι διαθέσιμο για άτομα άνω των 8 ετών.

εδώ είναι το κείμενο του μηνύματος που αποστέλλεται σε πελάτες TIM εγγεγραμμένοι στο TIMpersonal:

TIMpersonal: σας ενημερώνουμε ότι από τις 15 Ιουνίου 2019 η υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων μεταξύ των χρηστών θα απενεργοποιηθεί. Όλες οι άλλες υπηρεσίες (TIM Pay, TIM Assistance, Mobile Ticketing, Loyalty Cards) θα παραμείνουν αμετάβλητες.

Έτσι, όπως αναφέρεται στο μήνυμα, ξεκινώντας από τις 15 Ιουνίου 2019, η δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων μεταξύ των χρηστών που είναι εγγεγραμμένοι στο TIMpersonal θα πάψει να λειτουργεί.

Ευχαριστώ τον Davide για τη φωτογραφία.

Όπως ειπώθηκε, θα παραμείνουν διαθέσιμα αντ ‘αυτού όλα τα άλλα χαρακτηριστικά της εφαρμογής.

Μεταξύ αυτών, υπάρχει η δυνατότητα λάβετε βοήθεια μέσω συνομιλίας από σύμβουλο, τόσο για το TIM σταθερές γραμμές, με την διαθέσιμη υπηρεσία καθημερινά από τις 07:00 έως τις 23:00.

Με την εφαρμογή TIMpersonal μπορείτε επίσης ζητήστε δωρεάν ενεργοποίηση μέσω ενός απλού selfie προπληρωμένη κάρτα TIM Πληρωμή, εκδόθηκε από Μπάνκα Σέλλα και μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο από τους κινητούς ή σταθερούς πελάτες του χειριστή Η κάρτα σάς επιτρέπει να ανταλλάσσετε χρήματα, να στέλνετε και να λαμβάνετε τραπεζικά εμβάσματα, να πληρώνετε με το Google Pay ή το Apple Pay, να κάνετε οποιοδήποτε είδος πληρωμής ακόμη και στο διαδίκτυο και είναι η μόνη προπληρωμένη κάρτα στις οποίες είναι δυνατή η διαμονή προσφορών του χειριστή και η ενεργοποίηση της υπηρεσίας Αυτόματη επαναφόρτωση TIM.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό αφιερωμένο στα μέλη της TIMpersonal είναι αυτό που σας επιτρέπει χρησιμοποιήστε την υπολειπόμενη πίστωσή σας για να αγοράσετε εισιτήρια για τη δημόσια συγκοινωνία, τα εισιτήρια στάθμευσης και αυτά για την πρόσβαση στο ZTL.

Επιπλέον, με την εφαρμογή TIMpersonal μπορείτε επίσης δηλώστε τις κάρτες επιβράβευσης για να τα έχετε πάντα μαζί σας. Απλώς τραβήξτε μια φωτογραφία της κάρτας και ακολουθήστε την καθοδηγούμενη διαδικασία για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα στα καταστήματα σαρώνοντας τον γραμμωτό κώδικα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κλείσιμο της υπηρεσίας ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων της TIMpersonal, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών.

Ευχαριστώ τον Alessandro και τον Davide για τις αναφορές.

Για να λαμβάνετε πολλές ειδήσεις και χρήσιμες συμβουλές ειδικά για τον κόσμο της τηλεφωνίας, είναι δυνατόν εγγραφείτε δωρεάν στο κανάλι Mondomobileweb του Telegram. Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, μοιραστείτε το στα κοινωνικά σας δίκτυα και ακολουθήστε το MondoMobileWeb επί Ειδήσεις Google (κάνοντας κλικ στο αστέρι ή στο Follow), Facebook, Ίνσταγκραμ είναι Κελάδημα. Μη διστάσετε να μοιραστείτε τις απόψεις και τις εμπειρίες σας σχολιάζοντας τα άρθρα μας.