Η Tesla μειώνει την τιμή του μοντέλου 3, η Waze δημοσιεύει διόδια, η Huawei φοβάται τα χειρότερα, ανακεφαλαιώστε

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 17 Ιουλίου 2019 στις 12 ώρες και 34 λεπτά

Η Tesla ανακοινώνει μια μείωση της τιμής για το Model 3 και την εξαφάνιση πολλών μοντέλων, το Waze εμφανίζει τώρα τα διόδια στο ταξίδι σας, η Huawei αναμένει τα χειρότερα παρά την χαλάρωση που ανακοίνωσε ο Donald Trump… Αξιολογούμε τις πρόσφατες ειδήσεις.

Πολύ απασχολημένος με τον προγραμματισμό των διακοπών σας ή την ανακάλυψη των τελευταίων ειδήσεων από τον κατάλογο Netflix, δεν έχετε βρει το χρόνο να ακολουθήσετε τις ειδήσεις μαζί μας; Μην πανικοβληθείτε αγαπητοί αναγνώστες, σας λέμε ότι χάσατε.

Η Tesla μειώνει την τιμή του Μοντέλου 3 και απλοποιεί το εύρος της

Προκειμένου να απλοποιήσει την προσφορά της, η Tesla εγκαταλείπει τις τυπικές εκδόσεις των μοντέλων S και X. Κατά τη διαδικασία, η εταιρεία της Elon Musk ανακοινώνει μείωση τιμών για το μοντέλο 3, το ηλεκτρικό αυτοκίνητο με τις καλύτερες πωλήσεις στον κατάλογό του. Το όχημα είναι τώρα διαθέσιμο στην αρχική τιμή των 38,990 $. “Για να κάνουμε την αγορά των οχημάτων μας ακόμα πιο εύκολη, τυποποιούμε τη γκάμα των οχημάτων μας και βελτιστοποιώντας τον αριθμό των φινιριστών που προσφέρονται για τα μοντέλα S, X και 3” εξηγεί ο Τέσλα.

Διαβάστε: Η τιμή του Tesla Model 3 μειώνεται

Το Waze εμφανίζει τώρα την τιμή των διοδίων στη διαδρομή σας

Το Waze δείχνει τώρα την τιμή των διοδίων σε κάθε διαδρομή. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τα δεδομένα που εμφανίζονται βασίζονται σε πληροφορίες από την κοινότητα. Αυτό είναι ένα νέο χαρακτηριστικό που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου για διακοπές.

Διαβάστε: Το Waze δείχνει τώρα την τιμή των διοδίων

Android, ARM…: Η Huawei «προετοιμάζεται για τα χειρότερα»

Σε μια συνέντευξη, ο Ζανγκ Μένγκανγκ, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Huawei France, μίλησε εκτενώς για τις επιπτώσεις που υπέστησαν οι αμερικανοί προμηθευτές του ομίλου. Υπό πίεση, η Huawei αισθάνεται υποχρεωμένη να αναπτύξει μια εναλλακτική λύση έναντι των αδειών Android και ARM. Ο διευθυντής της Huawei εξηγεί ότι η εταιρεία “προετοιμάζεται για τα χειρότερα” και ίσως χρειαστεί να βασιστεί στις δικές της τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων των ημιαγωγών. Μέχρι το 2021, η Huawei θα πρέπει να είναι ανεξάρτητη από τις αμερικανικές τεχνολογίες.

Διαβάστε: Η Huawei προκαλεί ένα «σχέδιο Β» χωρίς τεχνολογίες ARM