Η Tesla θα παρουσιάσει το ηλεκτρικό pickup Cybertruck στις 21 Νοεμβρίου 2019

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Tesla θα παρουσιάσει επιτέλους το ηλεκτρικό pickup «Cybertruck» στις 21 Νοεμβρίου 2019, ανακοινώνει ο Elon Musk, ιδρυτής της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η ομάδα θα οργανώσει πράγματι ένα συνέδριο στο Λος Άντζελες στο περιθώριο της εκπομπής αυτοκινήτων. Εάν ο σχεδιασμός του Το όχημα παραμένει ένα μυστήριο, ο Elon Musk έδωσε μια προεπισκόπηση της απόδοσής του στο Twitter.

Στις 6 Νοεμβρίου 2019, ο Elon Musk αποκάλυψε την ημερομηνία παρουσίασης της ηλεκτρικής παραλαβής της Tesla στο Twitter. Το συνέδριο παρουσίασης θα πραγματοποιηθεί στις 21 Νοεμβρίου, μία ημέρα πριν από το άνοιγμα της έκθεσης αυτοκινήτων στο Λος Άντζελες, κοντά στο εργοστάσιο που κατασκευάζει τους πυραύλους SpaceX.

Διαβάστε επίσης: Tesla Model 3, S και X – μια απλή ενημέρωση θα ενισχύσει την ισχύ, το εύρος και την ταχύτητα φόρτισης

Τι να περιμένετε από την ηλεκτρική παραλαβή της Tesla;

Ο Elon Musk πειράζει την άφιξη ενός κυβερνοχώρου στον κατάλογο Tesla για 6 χρόνια. Τον περασμένο μήνα, ο ηγέτης επέστρεψε στο θέμα και διαβεβαίωσε ότι η ηλεκτρική παραλαβή μοιάζει με στρατιωτικό θωρακισμένο όχημα από το μέλλον.

Προς το παρόν, μια μεμονωμένη εικόνα teaser του οχήματος τέθηκε σε σύνδεση κατά την παρουσίαση του Μοντέλου Υ. Μπορείτε να δείτε μόνο γωνιακές γραμμές και το λογότυπο της μάρκας στην κουκούλα (βλ. παραπάνω). «Ίσως θέλετε να το δοκιμάσετε. Μπορεί να σας αρέσει ή όχι. Φαίνεται ότι βγαίνει από ένα σετ ταινιών όταν είναι στο δρόμο » πειράζω τον Elon Musk καθώς πλησιάζει το συνέδριο.

Επιπλέον, η παραλαβή της Tesla μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 επιβάτες, προσφέρει ικανότητα ρυμούλκησης 136 τόνων και μέγιστο εύρος 800 χλμ (ή περισσότερο σύμφωνα με τον Elon Musk). Το cybertruck θα πωληθεί στην τιμή των 50.000 $ περίπου. Μέχρι στιγμής, η Tesla δεν έχει ακόμη συζητήσει την ημερομηνία κυκλοφορίας. Θα μάθουμε περισσότερα στις 21 Νοεμβρίου. Τι πιστεύετε για το cybertruck, δεδομένου ότι οι πρώτες διαθέσιμες πληροφορίες; Περιμένουμε τη γνώμη σας στα σχόλια.