Η Tesla θα ετοίμαζε ένα μοντέλο 3 με μπαταρία 100 kWh

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Tesla θα μπορούσε να λανσάρει ένα μοντέλο 3 εξοπλισμένο με μπαταρία 100 kWh, αποκαλύπτει διαρροές. Η αυτοκινητοβιομηχανία θα εξετάσει επίσης το ενδεχόμενο ενσωμάτωσης της λειτουργίας Ludicrous, με σκοπό την ενίσχυση της απόδοσης του κινητήρα, σε αυτήν την παραλλαγή. Καταγράφουμε τις ειδήσεις στα κουτιά του Elon Musk.

Στις 21 Δεκεμβρίου, ένας χάκερ γνωστός ως Green ξεφλούδισε τον κωδικό για την τελευταία ενημέρωση του Tesla Model 3 και αποκάλυψε τα ευρήματά του στον λογαριασμό του στο Twitter. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακαλύφθηκαν στο υλικολογισμικό, η αμερικανική εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα νέο μοντέλο 3 εξοπλισμένο με μπαταρία 100 kWh.

Ως υπενθύμιση, η έκδοση Long Range του αυτοκινήτου πρέπει να είναι ικανοποιημένη με μπαταρία 75 kWh. Χάρη σε αυτήν την μπαταρία, το αυτοκίνητο επωφελείται από μια απόσταση περίπου 560 χιλιομέτρων. Θεωρητικά, ένα μοντέλο 3 με μπαταρία 100 kWh θα πρέπει να ανέβει σε απόσταση περίπου 650 km.

Διαβάστε επίσης: Tesla Model 3 – ταξιδεύει 4.500 χιλιόμετρα σε 45 ώρες και σπάζει ρεκόρ!

Μια γελοία λειτουργία για το Tesla Model 3

Δεν είναι μόνο αυτό. Ο Green ανακάλυψε επίσης ίχνη στο firmware του Model 3 την άφιξη του Ludicrous mode. Για όσους δεν το γνωρίζουν, αυτή η λειτουργία επιτρέπει σε ένα αυτοκίνητο Tesla να ξεκινήσει σαν έναν πραγματικό πύραυλο. Ως υπενθύμιση, Ο ίδιος ο Elon Musk είχε υποσχεθεί την άφιξη αυτού του τρόπου στο μοντέλο 3 από το 2016 στο Twitter. Δεν είναι λοιπόν έκπληξη. Θα υπενθυμίσουμε ότι, για λίγες μέρες, η Tesla έχει ήδη προσφέρει μια πληρωμένη ενημέρωση για να αυξήσει την επιτάχυνση του οχήματος και να πάει κάτω από το σημάδι των τριών δευτερολέπτων για να πάει από 0 έως 100 km / h.

Μεταξύ των άλλων ευρημάτων του Green είναι ενσωμάτωση εσωτερικών αισθητήρων στη θέση των αισθητήρων πίεσης ελαστικών και συστημάτων παρακολούθησης πίεσης ελαστικών (TPMS). Λάβετε υπόψη ότι αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί. Θα σας πούμε περισσότερα το συντομότερο δυνατό.