Η Tesla ενσωματώνει το σκάκι στα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Tesla αποφάσισε να ενσωματώσει ένα παιχνίδι σκακιού στα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα. Σε ένα σύντομο διαφημιστικό βίντεο με δυτική αίσθηση, η εταιρεία του Elon Musk ανέβασε το πέπλο στο νέο παιχνίδι που θα ενσωματωθεί στην πλατφόρμα Tesla Arcade.

Η Tesla μόλις ανακοίνωσε την άφιξη ενός παιχνιδιού σκακιού στο λογισμικό των ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Ένα σύντομο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Youtube αποκαλύπτει μια πρώτη ματιά του παιχνιδιού, προφανώς μάλλον κλασικό. “Το παιχνίδι του σκακιού κυκλοφορεί σήμερα παγκοσμίως στο Tesla Arcade” διαβεβαιώνει την αυτοκινητοβιομηχανία. Υπενθύμιση, αυτή είναι η πλατφόρμα βιντεοπαιχνιδιών που προστέθηκε στα αυτοκίνητα Tesla χάρη σε μια ενημέρωση.

Διαβάστε επίσης: 500.000 αυτοκίνητα Tesla θα λάβουν ένα νέο τσιπ δωρεάν για 100% αυτόνομη οδήγηση

Η Tesla προσθέτει παιχνίδι σκακιού στα αυτοκίνητα, η ανάπτυξη βρίσκεται σε εξέλιξη

Έτσι μπορείτε να επωφεληθείτεμια ποικιλία παιχνιδιών Atari, συμπεριλαμβανομένων των Missile Command, Asteroid ή Beach Buggy Racing 2. Οι τίτλοι είναι προσβάσιμοι απευθείας μέσω της οθόνης αφής στο διαμέρισμα επιβατών του Tesla σας. Αυτό ισχύει επίσης για το παιχνίδι του σκακιού που φαίνεται στο βίντεο. Παίζεται στην πραγματικότητα όπως σε ένα tablet με οθόνη αφής. Δεν προκαλεί έκπληξη, το Tesla Arcade θα επιτρέψει ειδικά στους οδηγούς περνούν το χρόνο κατά τη φόρτιση του αυτοκινήτου τους. Προς το παρόν, δεν είναι γνωστό εάν το παιχνίδι του σκακιού σάς επιτρέπει να αντιμετωπίζετε έναν άλλο παίκτη που κάθεται δίπλα του ή έναν άλλο ιδιοκτήτη της Tesla στο διαδίκτυο.

Με την Tesla Arcade, η Elon Musk επιδιώκει να μετατρέψει τα οχήματα της μάρκας σε πραγματικούς χώρους διασκέδασης. Ο κατασκευαστής ετοιμάζεται σαφώς για την άφιξη 100% αυτόνομης οδήγησης. Ενώ το όχημά σας θα σας μεταφέρει αυτόματα στον προορισμό σας, δεν θα βαρεθείτε. Στο ίδιο πνεύμα, ο Elon Musk ανακοίνωσε την άφιξη του Netflix και του Youtube στις οθόνες των αυτοκινήτων Tesla. Προς το παρόν, όλες αυτές οι λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο όταν το αυτοκίνητό σας σταματά.