Η Tesla Ενημερώνει τους Υπερπληρωτές στη Γαλλία για ακόμη πιο γρήγορη φόρτιση

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Tesla ανακοινώνει ότι οι υπερσυμπιεστές της αλλάζουν στα 150 kW στη Γαλλία για καλύτερη ταχύτητα φόρτισης, ενώ περιμένουν την άφιξη των υπερσυμπιεστών V3. Προς το παρόν, αρκετοί σταθμοί έχουν ήδη τους τερματικούς σταθμούς τους ενημερωμένους και η ανάπτυξη συνεχίζεται σε όλη τη Γαλλία.

Μετά τις ΗΠΑ, η Tesla ενημερώνει τους υπερσυμπιεστές V2 στην Ευρώπη. Η μάρκα είχε υποσχεθεί την άφιξη μιας ακόμη ταχύτερης φόρτισης στο δίκτυο των Υπερφορτιστών το 2019. Αυτή η εξέλιξη γίνεται σε δύο στάδια: τη διέλευση από 120 έως 150 kW για τους τερματικούς σταθμούς της αρχικά μετά την άφιξη των Υπερφορτιστών. V3 ικανό να προσφέρει πλήρη φόρτιση σε 15 λεπτά.

Tesla: Οι υπερφορτιστές φτάνουν τα 150 kW στη Γαλλία

Η Tesla μας επιβεβαίωσε ότι η κυκλοφορία της ενημέρωσης στους Ευρωπαίους Υπερφορτιστές ξεκίνησε την Τετάρτη 28 Αυγούστου, ωθώντας τους από 120 έως 150kW. Προστέθηκε στη δυνατότητα προετοιμασίας της μπαταρίας που αναπτύχθηκε στο στόλο του κατασκευαστή πριν από λίγους μήνες, αυτή η ενημέρωση επιτρέπει στους ιδιοκτήτες της Tesla να φορτίζουν το όχημά τους ακόμα πιο γρήγορα. Η επωνυμία δεν ποσοτικοποιεί την εξοικονόμηση χρόνου που προκαλείται από αυτές τις τροποποιήσεις.

Ωστόσο, εξηγεί ότι μια περίοδος επαναφόρτισης στους υπερφορτιστές της διαρκεί κατά μέσο όρο 15 έως 30 λεπτά και ότι οι πελάτες θα μπορούν να επωφεληθούν από μεγαλύτερη αυτονομία για τον ίδιο χρόνο διακοπής. Ορισμένοι γαλλικοί σταθμοί έχουν ήδη τους τερματικούς σταθμούς τους ενημερωμένους, ιδίως εκείνους των Bayonne, Nancy, Marne-la-Vallée ή Tour. Η ενημέρωση είναι σταδιακή και θα πραγματοποιηθεί σε όλους τους γαλλικούς σταθμούς τις επόμενες εβδομάδες.

Διαβάστε επίσης : Σταθμός φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα – πού να βρείτε σταθμούς στη Γαλλία;

Υπενθύμιση, υπάρχουν 70 σταθμοί υπερφόρτισης στη Γαλλία για περισσότερους από 570 τερματικούς σταθμούς. Αυτή η ενημέρωση των υπερσυμπιεστών πραγματοποιείται λίγους μήνες πριν από τους πρώτους υπερσυμπιεστές V3 (250 kW) που θα φτάσουν στην Ευρώπη το 4ο τρίμηνο του 2019.