Η Tesla βάζει εφαρμογή σε αυτοκίνητα για να δημιουργήσει μουσική σε μποτιλιαρίσματα

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Tesla μόλις ενημέρωσε το λογισμικό που είναι ενσωματωμένο στα ηλεκτρικά της οχήματα. Νομίζαμε ότι γνωρίζαμε τα πάντα για αυτήν την τεράστια ενημέρωση, αλλά υπήρχε μια δυνατότητα που χάσαμε: λογισμικό δημιουργίας μουσικής.

Εάν έχετε Είσαι εδώ, γνωρίζετε ότι ο κατασκευαστής προσθέτει τακτικά νέα χαρακτηριστικά στα οχήματά του. Η λειτουργία γίνεται μέσω μιας απλής ενημέρωσης OTA, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό. Πριν από λίγες μέρες, η Tesla κυκλοφόρησε μια ενημέρωση για τη βελτίωση του αυτόματου πιλότου, την ανάγνωση SMS κ.λπ. Η Tesla δημοσίευσε επίσης το περίφημο «Camp Mode», το οποίο επιτρέπει στο όχημα να χρησιμοποιηθεί για την τροφοδοσία της κατασκήνωσης. Αλλά υπάρχει μια καινοτομία που είχε περάσει απαρατήρητη και η οποία αποδεικνύεται απροσδόκητη να πει το λιγότερο: λογισμικό δημιουργίας μουσικής. Κάτι που θα σας βοηθήσει να περιμένετε ενώ το όχημα φορτίζει ή σε κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Διαβάστε επίσης: Η Tesla είναι ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής στις πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Η Tesla ενσωματώνει ένα μίνι πιάνο στα ηλεκτρικά της οχήματα

Ο Oliver Ryan, ένας blogger και το YouTuber με πάθος για τα αυτοκίνητα, μόλις ανακάλυψε ότι η Tesla ανέπτυξε μια ολοκαίνουργια εφαρμογή για τα οχήματά της. Μετά από βιντεοπαιχνίδια και συσκευές αναπαραγωγής βίντεο (Netflix, YouTube κ.λπ.), τα αυτοκίνητα μάρκας Tesla προσφέρουν τώρα λογισμικό δημιουργίας μουσικής. Ονομάζεται TRAX και διατίθεται προς το παρόν στην έκδοση 0.1, αυτό σας επιτρέπει να συνθέσετε ένα τραγούδι χρησιμοποιώντας ένα εικονικό μίνι πιάνο 24 πλήκτρων (2 οκτάβες).

Η Tesla περιγράφει αυτήν τη νέα εφαρμογή ως εξής: Εκτός από τη δημιουργία ενός οπτικού αριστούργημα με το Tesla Sketchpad, μπορείτε πλέον να δημιουργήσετε αριστουργήματα ήχου με το TRAX. Απλώς προσθέστε μερικά όργανα, προσαρμόστε το ρυθμό και καταγράψτε πολλά κομμάτια για να αρχίσετε να δημιουργείτε πρωτότυπη μουσική απευθείας στο αυτοκίνητό σας. Μόλις τελειώσετε, αποθηκεύστε τη μουσική σας και φορτώστε την για μελλοντική αναπαραγωγή. “

Για να επωφεληθείτε από αυτήν την εφαρμογή, απλώς πρέπει να ελέγξετε αν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση και να προωθήσετε ανάλογα την εγκατάστασή της. Είναι δυνατό να αποθηκεύσετε τη δημιουργία σας, προκειμένου να την επαναλάβετε αργότερα. Από την άλλη πλευρά, δεν είναι γνωστό προς το παρόν εάν είναι δυνατή η εξαγωγή ενός τραγουδιού, προκειμένου να το αναπαραγάγετε σε άλλη συσκευή.