Η Tesla αυξάνει την τιμή του Autopilot

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Tesla αυξάνει περαιτέρω την τιμή του Autopilot, πιο συγκεκριμένα της επιλογής «πλήρως αυτόνομη οδήγηση». Θα χρειαστούν 1000 ευρώ περισσότερο για να εξοπλιστεί με την αγορά ενός νέου μοντέλου 3, S ή X. Άλλες αυξήσεις θα ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες.

Η Elon Musk το είχε ανακοινώσει: η τιμή της πλήρως αυτόνομης επιλογής οδήγησης της Tesla θα αυξηθεί σημαντικά τους επόμενους μήνες. Μετά από μια πρώτη αύξηση 1000 ευρώ τον περασμένο Μάιο, η τιμή θα αυξηθεί και πάλι στην ίδια αναλογία από τις 16 Αυγούστου 2019. Επί του παρόντος, είναι απαραίτητο να πληρώσετε 6300 ευρώ για να εξοπλίσετε την επιλογή με την αγορά ενός νέου ηλεκτρικό αυτοκίνητο της μάρκας. Για οποιαδήποτε ενσωμάτωση μετά την αγορά του οχήματος, η τιμή είναι 7.400 ευρώ για το μοντέλο 3, 8.400 ευρώ για το μοντέλο S και 8.500 ευρώ για το μοντέλο. Χ.

Tesla Autopilot: η τιμή της επιλογής «πλήρως αυτόνομη οδήγηση» αυξάνεται κατά 1.000 €

Από τις 16 Αυγούστου 2019, Κατά συνέπεια, η τιμή προαίρεσης θα μειωθεί στα 7.300 ευρώ κατά την αγορά νέου οχήματος ενώ στις αρχές του έτους, κόστισε ακόμα 5.300 ευρώ. Ως υπενθύμιση, το Autopilot είναι πλέον στάνταρ σε όλα τα νέα αυτοκίνητα Tesla. Είναι ακριβώς η βασική υποβοηθούμενη οδήγηση που καθιστά δυνατή τη ” κρατήστε μια λωρίδα, επιταχύνετε και φρενάρετε για σας εάν άλλα οχήματα ή πεζοί βρίσκονται στη λωρίδα σας

Για να προχωρήσουμε περαιτέρω, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει την προχωρημένη επιλογή που προσθέτει το “Πλήρως αυτόνομη οδήγηση”. Ωστόσο, παρά το όνομά της, αυτή η επιλογή δεν επιτρέπει ακόμη στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Tesla να είναι 100% αυτόνομα. Αντίθετα, δίνει το δικαίωμα σε βελτιωμένες επιλογές βοήθειας όπως ο αυτόματος χώρος στάθμευσης, η λειτουργικότητα Πλοηγηθείτε στο Αυτόματο πιλότο που παρέχει αυτόνομη οδήγηση σε συγκεκριμένα τμήματα ταχείας κυκλοφορίας κ.λπ.

Για να δικαιολογήσει τη σημαντική αύξηση της τιμής επιλογής, η Tesla προβάλλει το επιχείρημα για βελτιώσεις στο σύστημα. Η μάρκα ανακοινώνει ότι από το 2020, τα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα θα είναι πλήρως αυτόνομα με την κυριολεκτική έννοια, χάρη στο νέο τσιπ FSD (Full Self Driving) που παρουσιάστηκε τον περασμένο Απρίλιο και το οποίο προσφέρει όλες τις υλικές συνθήκες για 100% οδήγηση. αυτονόμος. Απομένει μόνο μία ενημέρωση λογισμικού.

Διαβάστε επίσης : Η Tesla μειώνει την τιμή του Μοντέλου 3 και απλοποιεί το εύρος της

Αυτό το νέο τσιπ FSD θα προσφέρεται επίσης δωρεάν στους πελάτες της Tesla που έχουν ήδη αγοράσει την πλήρως αυτόνομη επιλογή οδήγησης. Υπάρχει ακόμη χρόνος για να το κάνετε αυτό για όσους επιθυμούν να το αποκτήσουν πριν από τη νέα αύξηση των 1000 ευρώ που θα τεθεί σε ισχύ στα μέσα Αυγούστου. Επιπλέον, αναμένονται μεγαλύτερες αυξήσεις έως το πρώτο τρίμηνο του 2020, την περίοδο κατά την οποία ο Tesla υπόσχεται την άφιξη ενός 100% αυτόνομου συστήματος οδήγησης, χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.