Η Tesla ανακοινώνει την επιστροφή δωρεάν επιβάρυνσης για τα μοντέλα S και X

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Tesla ξαναρχίζει το δωρεάν και απεριόριστο πρόγραμμα πρόσβασης στο δίκτυο Superchargers. Αυτό ισχύει μόνο για τα μοντέλα S και X. Οποιαδήποτε αγορά ενός καινούργιου οχήματος σας δίνει τη δυνατότητα για δωρεάν χρήση των σταθμών γρήγορης φόρτισης του κατασκευαστή οπουδήποτε στον κόσμο.

Στον ιστότοπό της, η Tesla επαναφέρει τη δωρεάν και απεριόριστη επιλογή γρήγορης χρέωσης για νέες παραγγελίες των Model S και X. Το δημοφιλές πρόγραμμα καταργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2018, με τον Elon Musk να εξηγεί ότι η μάρκα δεν μπορούσε πλέον να το αντέξει. Η προσφορά μόλις κυκλοφόρησε ξανά, αλλά δεν αφορά το μοντέλο 3, το πιο δημοφιλές όχημα στον κατάλογο των κατασκευαστών.

Tesla Mode S και X: κάθε νέα αγορά σας δίνει δικαίωμα σε δωρεάν και απεριόριστη επαναφόρτιση

Πρόσφατα, η γκάμα των Tesla Model S και X βελτιώθηκε χάρη στις αλλαγές στον κινητήρα. Οι νέοι αγοραστές θα μπορούν επίσης να απολαύσουν δωρεάν και απεριόριστη χρήση του δικτύου Tesla Superchargers οπουδήποτε στον κόσμο. Η πρόσβαση σε αυτήν την προσφορά ενδέχεται να είναι περιορισμένη χρονικά. Για όσους επιθυμούν να επωφεληθούν από αυτό, θα ήταν καλύτερα να κάνετε την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατό.

Διαβάστε επίσης : Η δοκιμή μας για το Tesla Model S

Τέλος, αυτά τα νέα μπορούν να θεωρηθούν ως μια στρατηγική που έχει τεθεί σε εφαρμογή αύξηση των πωλήσεων των Tesla Model S και X τα οποία γίνονται όλο και λιγότερο δημοφιλή υπέρ του Μοντέλου 3. Το δεύτερο τρίμηνο του 2019, η Tesla παρέδωσε περίπου 95.000 ηλεκτρικά αυτοκίνητα και το Μοντέλο 3 αντιπροσώπευε περισσότερο από το 80% των παραδόσεων. Αυτό δεν εμπόδισε την Tesla από απογοητευτικά αποτελέσματα για αυτό το τρίμηνο. Η αύξηση των πωλήσεων premium μοντέλων θα συμβάλει στη μείωση του οικονομικού λάθους στο οποίο βρίσκεται ο κατασκευαστής αυτή τη στιγμή, ενώ περιμένει την άφιξη του Model Y, του νέου συμπαγούς SUV που είναι 4000 ευρώ πιο ακριβό από το μοντέλο 3.