Η SOSH μείωσε τις τιμές στο πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας 50Go και στις διαδικτυακές της υπηρεσίες

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 18 Ιουνίου 2020 στις 17 ώρες και 59 λεπτά

ΕΝΑ πρόγραμμα για κινητά αλλά και ποιοτική συνδρομή στο Διαδίκτυο σε μειωμένες τιμές, αυτό προσφέρει SOSH καθώς πλησιάζουν οι διακοπές στο τέλος του έτους. Οι προσφορές αφορούν το πακέτο του 50 GB και το Κουτί SOSHκαι ισχύουν έως τις 2 Δεκεμβρίου και στις 5 Δεκεμβρίου 2019 αντίστοιχα.

Το πακέτο SOSH 50 GB στη σωστή τιμή των 9,99 € το μήνα για 1 έτος

Έχει περάσει λίγη ώρα από την τελευταία φορά που το είδαμε καλή τιμή στο πακέτο των 50 GB (τον περασμένο Ιούνιο). Εάν είστε με άλλο χειριστή και θέλετε να αλλάξετε, τότε αυτός ο χειριστής σας εγγυάται ποιοτική κάλυψη και χαμηλή τιμή για ένα ολόκληρο έτος (9,99 € το μήνα για 12 μήνες). Η κάρτα SIM είναι συμβατή με όλα τα κινητά τηλέφωνα και κοστίζει 10 €. Αυτή η προσφορά είναι ισχύει έως τις 2 Δεκεμβρίου 2019 στις 9 π.μ. για νέους πελάτες στην ηπειρωτική Γαλλία. Δεν ισχύει για πελάτες που μετακινούνται από μια προσφορά Orange και Sosh. Το πακέτο περιλαμβάνει όλα αυτά:

 • 50 GB internet για κινητά (μειωμένη ταχύτητα πέραν αυτού)
 • Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS στη Γαλλία
 • Απεριόριστες κλήσεις προς κινητά και σταθερά τηλέφωνα στις ΗΠΑ / Καναδά από την ηπειρωτική Γαλλία
 • Απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά τηλέφωνα στην Ευρώπη / Ελβετία / Ανδόρα / DOM από την ηπειρωτική Γαλλία
 • Απεριόριστα SMS προς την Ευρώπη / Ελβετία / Ανδόρα / DOM από την ηπειρωτική Γαλλία

Όταν βρίσκεστε στο εξωτερικό (ταξιδεύετε στην Ευρώπη / Ελβετία / Ανδόρα / DOM): απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS σε αυτές τις περιοχές και στη Γαλλία. Όσο για τα 50 GB, μπορείτε να το απολαύσετε σαν να βρίσκεστε στη Γαλλία.

Το κουτί SOSH που προσφέρεται στη μειωμένη τιμή των 14,99 € ανά μήνα για ένα έτος

Όσον αφορά τη συνδρομή στο Διαδίκτυο, ανεξάρτητα από το αν πληροίτε τις προϋποθέσεις για ίνες ή όχι (ADSL), χρεώνεται 14,99 € το μήνα. ΕΝΑ η τιμή ισχύει για 1 έτος και η οποία αλλάζει αυτόματα σε 29,99 € το μήνα για ίνες και 19,99 € το μήνα για ADSL. Όμως, χωρίς υποχρέωση, θα είστε ελεύθεροι να φύγετε, αλλά θα πρέπει να πληρώσετε το τέλος ακύρωσης 50 €. Η ενοικίαση του livebox 4 περιλαμβάνεται στην τιμή και η χρέωση ενεργοποίησης της υπηρεσίας χρεώνεται στα 29 € (μία φορά).

Αυτή η προσφορά είναι ισχύει έως τις 5 Δεκεμβρίου 2019 στις 8 π.μ. για νέους πελάτες της Sosh (Οι πελάτες που μετεγκαθίστανται από μια προσφορά Orange Internet, Open, Sosh Box και Sosh mobile + Livebox δεν μπορούν να επωφεληθούν από αυτήν), με την επιφύλαξη καταλληλότητας και συμβατού εξοπλισμού. Η συνδρομή περιλαμβάνει:

 • Ευρυζωνικό Διαδίκτυο ADSL / VDSL 2 στο δίκτυο Orange
  Ή
  Ιντερνετ πολύ υψηλής ταχύτητας στο δίκτυο Orange (έως 300Mbit / s για λήψη και έως 300Mbit / s για αποστολή)
 • + απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά τηλέφωνα στην ηπειρωτική Γαλλία, υπερπόντια διαμερίσματα και περισσότερους από 100 διεθνείς προορισμούς
 • + 72 τηλεοπτικά κανάλια σε smartphone, tablet και υπολογιστές μόνο από την εφαρμογή Orange TV για κινητά

Αν θέλετε να έχετε απεριόριστες κλήσεις προς κινητά στην ηπειρωτική Γαλλία και σε υπερπόντια διαμερίσματα, θα πρέπει να πληρώνετε 5 € επιπλέον το μήνα, επειδή είναι μια επιλογή. Εάν θέλετε να έχετε πρόσβαση σε πολλά κανάλια στην τηλεόρασή σας (160 τηλεοπτικά κανάλια, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 70 σε HD), πρέπει να επιλέξετε την επιλογή αποκωδικοποιητή τηλεόρασης + εφαρμογή Orange TV η οποία χρεώνεται με 5 € ανά μήνα.

Τέλος, ξέρετε αυτό Η SOSH επιστρέφει έως και 100 € στα τέλη τερματισμού του πρώην χειριστή σας, όλα υπό την προϋπόθεση ότι θα επιστρέψετε την κατάλληλα συμπληρωμένη φόρμα μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά πριν από τις 7 Μαρτίου 2020. Αυτή η λειτουργία περιορίζεται σε επιστροφή χρημάτων με συνδρομή που γίνεται μηνιαία στα τιμολόγιά σας εντός 8 εβδομάδων μετά την πλήρη παραλαβή του πλήρους αιτήματος επιστροφής χρημάτων και συμβατό.

Να ανακαλύψουν : οι καλύτερες προσφορές για κινητά που προσφέρονται για τη Μαύρη Παρασκευή 2019