Η Sony ετοιμάζει ένα μεσαίο εύρος Xperia με το Snapdragon 765 5G SoC

Phonandroid : actu Android et High-tech

Ένα Sony Xperia εξοπλισμένο με το ολοκαίνουργιο SoC Snapdragon 765G μόλις εμφανίστηκε στην πλατφόρμα Geekbench. Η μάρκα ετοιμάζεται να επεκτείνει τη μεσαία γκάμα της προσφοράς το 2020 με ένα μοντέλο συμβατό με 5G που ελπίζουμε ότι θα είναι κάτω από τα € 400.

Είμαστε λιγότερο από τρεις μήνες μακριά από το 2020 MWC. Η Sony θα επωφεληθεί από το σόου της Βαρκελώνης ως συνήθως για να ανανεώσει την προσφορά υψηλής και μεσαίας κατηγορίας. Πρέπει να ανακαλύψουμε τον διάδοχο του Xperia 1, ο οποίος, σύμφωνα με τα τελευταία νέα, θα μπορούσε να πάρει το όνομα Xperia 3, ενώ το Xperia 2 που περιμέναμε στο IFA 2019 δεν είδε τελικά το φως της ημέρας. Αντίθετα, η μάρκα παρουσίασε ένα «συμπαγές» Xperia 5.

Όσον αφορά την επόμενη πρότασή του στο τμήμα μεσαίας κατηγορίας, δεν είχαμε πολλά φαγητό τις τελευταίες εβδομάδες. Αλλά αυτό ήταν πριν από ένα μυστηριώδες μοντέλο που παρουσιάστηκε με το κωδικό όνομα Κ8220 δεν εμφανίζεται στην πλατφόρμα GeekBench στις 18 Δεκεμβρίου. Όπως και το Xperia 3, το επόμενο μεσαίο εύρος της Sony θα είναι 5G.

Snapdragon 765G, 8 GB RAM: Το επόμενο μεσαίο εύρος της Sony προσφέρει τα πρώτα χαρακτηριστικά του

Αν δεν είμαστε έκπληκτοι, θα πρέπει να είναι ο διάδοχος του Xperia 10. Η Sony που μας έχει συνηθίσει σε μια απρόβλεπτη ονοματολογία των smartphone της, είναι δύσκολο να μαντέψουμε το όνομα που θα πάρει αυτό το μοντέλο. Το μόνο που γνωρίζουμε σε αυτό το στάδιο είναι ότι θα κυκλοφορήσει το Snapdragon 765G SoC που παρουσιάστηκε πρόσφατα από την Qualcomm. Το τσιπ θα εκδημοκρατίσει το 5G το 2020 φέρνοντας το σε smartphone μεσαίας κατηγορίας. Κατασκευαστές όπως η Realme και η Oppo είναι ήδη σε θέση να υιοθετήσουν τον επεξεργαστή και η Sony θα πρέπει να προστεθεί στη λίστα.

Διαβάστε επίσης – Sony Xperia 8 επίσημος: 21: 9 οθόνη και τεράστια περίγραμμα, λιγότερο από 500 €

Το φύλλο του Sony Xperia “K8220” εμφανίστηκε στο Geekbench αποκαλύπτει ότι η συσκευή κατάφερε να επιτύχει βαθμολογία 465 πόντων σε έναν πυρήνα και 1.757 πόντους σε λειτουργία πολλαπλών πυρήνων. Σημειώστε ότι αυτές οι βαθμολογίες βασίζονται στο εργαλείο Geekbench 5.0.3. Μεταξύ των άλλων χαρακτηριστικών που αποκαλύφθηκαν, γνωρίζουμε ότι το smartphone θα έχει μνήμη RAM 8 GB και ότι θα κυκλοφορήσει στο Android 10. Δεν γνωρίζουμε προς το παρόν περισσότερα. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται τις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή: Gizmochina