Η SFR κατηγορεί ότι δεν πυροδότησε τον πόλεμο των τιμών με τις ιδιωτικές του πωλήσεις

SFR TV: δωρεάν πακέτα για νέους, ψυχαγωγία και ανακάλυψη για συνδρομητές

Η SFR κατηγορεί ότι δεν διατηρεί τον πόλεμο τιμών που μαίνεται στην αγορά τηλεπικοινωνιών στη Γαλλία. Από την πλευρά του, ο χειριστής με την κόκκινη πλατεία διασφαλίζει να κάνει ό, τι μπορεί για να τερματίσει τις προσφορές των ανταγωνιστών του. Η SFR πιστεύει ότι ο πόλεμος των τιμών είναι επιβλαβής για την ανάπτυξη του τομέα. Μια παρατήρηση που έχει ήδη κοινοποιηθεί από τον Xavier Niel, ιδρυτή του Free, και τον Stéphane Richard, CEO της Orange.

“Ο πόλεμος των τιμών είναι προφανώς κάτι που πρέπει να ξεπεραστεί” ανακοίνωση από την αρχή, Grégory Rabuel, Εκτελεστικός Διευθυντής της SFR, κατά την επίσκεψή του στο Good Morning Business που έγινε την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019. Το 2018, οι Γάλλοι πάροχοι συνέχισαν τις επιθετικές προσφορές. Θυμόμαστε ιδιαίτερα το Πακέτα διάρκειας ζωής 5 ευρώ που προσφέρονται από την Bouygues Télécom αλλά και από την SFR. Στις αρχές του 2019, με τη χαλάρωση στον πόλεμο των τιμών, πακέτα αυτού του είδους γίνονται πιο σπάνια. Οι προσφορές δεν ξεπερνούν πλέον τα 10 € / μήνα.

Η SFR θέλει να τερματίσει τον πόλεμο τιμών με προσφορές

“Νομίζω ότι βγαίνουμε από αυτό” πιστεύει ο Grégory Rabuel. Για να ωθήσει τους χειριστές να σταματήσουν αυτόν τον πόλεμο προώθησης, η SFR έχει αναπτύξει μια πολύ συγκεκριμένη στρατηγική. Ο χειριστής μπορεί να υπερηφανεύεται για την έναρξη μιας έκπτωσης προσφοράς κάθε φορά που ένας ανταγωνιστής ξεκινά ένα καλό σχέδιο. ” Όταν υπάρχει μια επιθετική προώθηση, αποφασίσαμε να απαντήσουμε την επόμενη μέρα με τη δύναμη πυρκαγιάς που είναι αυτή του SFR και το ένα μετά το άλλο σταμάτησε τελικά τις προωθήσεις τους » προσθέτει το στέλεχος, πιστεύοντας ότι αυτή η μέθοδος είναι ευεργετική. Στην πραγματικότητα, το SFR ανταποκρίνεται σε κάθε καλό σχέδιο εντός 24 ωρών.

“ΟΕίναι επίσης ο αρχιτέκτονας του τέλους αυτών των προσφορών » καλωσορίζει τον χειριστή με την κόκκινη πλατεία. Εάν η SFR κάνει τα πάντα για να υπογράψει το τέλος του πολέμου τιμών, η Grégory Rabuel το πιστεύει αυτό ορισμένοι χειριστές συνεχίζουν να τροφοδοτούν τη σύγκρουση. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό ισχύει ιδιαίτερα για το Free. Ο ταραχοποιός τηλεπικοινωνιών οργανώνει ” δύο ιδιωτικές πωλήσεις τον μήνα αυτή τη στιγμή, έτσι συνεχίζεται “, επισημαίνει το πλαίσιο. Η Free διοργάνωσε δύο ιδιωτικές πωλήσεις τον Αύγουστο. Σε αντίθεση με την SFR ή την Bouygues, ο χειριστής του Xavier Niel, από την άλλη πλευρά, δεν βασίζεται σε πακέτα διάρκειας ζωής για την προσέλκυση νέων συνδρομητών.

Δεν υπάρχει μέλλον γι ‘αυτό στις τηλεπικοινωνίες που είναι μια επιχείρηση μαζικής επένδυσης για την παροχή της καλύτερης ποιότητας εξυπηρέτησης στους πελάτες μας » εξηγεί ο Εκτελεστικός Διευθυντής της SFR. Τους τελευταίους μήνες, το Free και το Orange ακολούθησαν το ίδιο. Ο Stéphane Richard, Διευθύνων Σύμβουλος της Orange, πιστεύει ότι αυτά “Οι προσφορές είναι γελοίες” και κινδυνεύει να καταστρέψει τη γαλλική αγορά. Ο Xavier Niel, ιδρυτής του Free, προχωρά ακόμη περισσότερο και κατηγορεί τις προσφορές της SFR και Bouygues για τη ζωή του για ” πωλήθηκε με παραπλανητικό τρόπο ». Τι πιστεύετε για τις κατηγορίες της SFR; Μήπως το Free τροφοδοτεί τον πόλεμο των τιμών; Περιμένουμε τη γνώμη σας στα παρακάτω σχόλια.

Πηγή: BFM Business