Η SFR αυξάνει τώρα το λογαριασμό για ορισμένους συνδρομητές RED fiber και ADSL

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η SFR αποφάσισε τώρα να αυξήσει τον λογαριασμό για ορισμένους συνδρομητές RED fiber ή ADSL. Ο χειριστής στην κόκκινη πλατεία ζητά τώρα επιπλέον 3 € το μήνα σε αντάλλαγμα για καλύτερη ταχύτητα και απεριόριστες κλήσεις προς κινητά. Λάβετε υπόψη ότι οι πελάτες μιας προσφοράς ινών δεν μπορούν να αρνηθούν αυτήν τη νέα. τιμή.

Όπως ανέφεραν οι συνάδελφοί μας στο Cable Review, η SFR αποφάσισε τώρα να αναθεωρήσει προς τα πάνω το τιμή του πακέτου συνδρομής 10 € που προσφέρει η RED από την SFR στα τέλη του 2017 και στις αρχές του 2018. Μετά την αύξηση του λογαριασμού για τους συνδρομητές RED σε κινητά, ο ISP ανακοίνωσε αύξηση 3 € η τιμή των πακέτων ινών και ADSL.

Σε αντάλλαγμα για αυτά τα επιπλέον 3 ευρώ, η ομάδα προσφέρει ταχύτητα ινών 1 Gb / s, έναντι μόνο 100 Mb / s αυτήν τη στιγμή, και απεριόριστες κλήσεις σε smartphone. Λάβετε υπόψη ότι, εάν είστε συνδρομητής ADSL, θα επωφεληθείτε μόνο από απεριόριστες κλήσεις. Οι επηρεαζόμενοι συνδρομητές λαμβάνουν επί του παρόντος ένα email που εξηγεί την κατάσταση.

“Κατά συνέπεια, η μηνιαία τιμή της συνδρομής RED Box (εξαιρουμένων των επιλογών) αλλάζει και θα αυξηθεί σε 13 € από το τιμολόγιο Ιανουαρίου” ανακοινώνει το RED By SFR στους συνδρομητές του. Ίδια ιστορία στο ταχυδρομείο που λαμβάνουν οι πελάτες ADSL.

Διαβάστε επίσης: Το SFR αυξάνει διακριτικά το λογαριασμό ορισμένων κουτιών

Συνδρομητές ADSL: πώς να αρνηθείτε την αύξηση της τιμής;

Η SFR αφήνει την επιλογή στους πελάτες της RED ADSL να αρνηθούν την αύξηση των τιμών. Για να διατηρήσετε την τρέχουσα προσφορά σας και να συνεχίσετε να πληρώνετε 10 ευρώ το μήνα, απλώς ακολουθήστε τον παρακάτω ελιγμό. Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να ενεργήσετε απολύτως πριν από το τιμολόγιο Ιανουαρίου 2020.

  • Μεταβείτε στον ιστότοπο RED by SFR μέσω του διαθέσιμου συνδέσμου στο email
  • Στο κάτω μέρος της σελίδας, κάντε κλικ στο Απόρριψη αυτής της προσφοράς
  • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας RED by SFR
  • Αυτό είναι !

Αφ ‘ετέρου, Το SFR δεν επιτρέπει στους συνδρομητές ινών να ξεφύγουν από αυτό το νέο τιμολόγιο. “Η προσφορά σας παραμένει από τις πιο ανταγωνιστικές στην αγορά” καθορίζει τον τελεστή στο κόκκινο τετράγωνο. Όπως μας υπενθυμίζει το Cable Review, ωστόσο, μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας δωρεάν εντός 4 μηνών από την αύξηση. Συνδρομητές Fiber, τι πρόκειται να κάνετε; Περιμένουμε τη γνώμη και τη μαρτυρία σας στα σχόλια.

Πηγή: Αναθεώρηση καλωδίου