Η SFR αυξάνει τις τιμές των ινών και των προσφορών της ADSL

Η SFR αυξάνει τις τιμές των ινών και των προσφορών της ADSL

Η SFR μόλις αύξησε την τιμή ορισμένων από τις προσφορές της στο Διαδίκτυο. Από τις 19 Νοεμβρίου 2019, η τιμή των περισσότερων προσφορών ινών και ADSL θα αυξηθεί κατά μερικά ευρώ. Λάβετε υπόψη ότι αυτός ο νέος τιμοκατάλογος αφορά μόνο νέους συνδρομητές ISP.

Αυτή την Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019, η SFR ενημέρωσε τον τιμοκατάλογο για προσφορές στο Διαδίκτυο στον ιστότοπό της. Δεν είναι έκπληξη. Πριν από λίγες ημέρες, ο Patrick Drahi, ιδρυτής της Altice, μητρικής εταιρείας του FAI, είχε ήδη πειράξει μια νέα γενική αύξηση των τιμών.

Αρχικά, η SFR αναθεώρησε προς τα πάνω την τιμή των δύο προσφορές σε επίπεδο εισόδου “SFR Fiber” και “SFR ADSL”. Και οι δύο προσφορές αυξάνονται από 15 € σε 18 € κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους προσφοράς. Μόλις τελειώσει αυτή η περίοδος προσφοράς, η τιμή και των δύο συνδρομών παραμένει η ίδια: 33 € το μήνα για το κουτί ADSL και 38 € για το κουτί fiber. Υπενθυμίζοντας, αυτές οι δύο προσφορές σας επιτρέπουν να απολαύσετε 160 κανάλια, απεριόριστες κλήσεις και 10 GB αποθηκευτικού χώρου στο cloud.

Δεν είναι μόνο αυτό. Η SFR αποφάσισε επίσης να αυξηθεί η τιμή της προσφοράς ινών και καλωδίων SFR Power. Μετά τις πρώτες 12 συνδρομές, η προσφορά ανέρχεται πλέον στα 45 € το μήνα, σε σύγκριση με 43 € το μήνα πριν από την αύξηση. Η συνδρομή προσφέρει πρόσβαση σε 200 τηλεοπτικά κανάλια, ένα κιβώτιο / αποκωδικοποιητή 4K και μια ανοδική ροή 400 Mbps και μια ροή προς τα κάτω 1Gbps.

Διαβάστε επίσης: Το SFR αυξάνει περαιτέρω την τιμή όλων των προγραμμάτων για κινητά

Η SFR μειώνει την τιμή της προσφοράς Box ADSL Premium

Η SFR δεν ανακοίνωσε όλα τα άσχημα νέα. Έτσι, ο ISP έχει μειωθεί κατά δύο ευρώ η τιμή του κουτιού Premium ADSL από το δεύτερο έτος συνδρομής. Η μηνιαία τιμή είναι τώρα 48 €. Η προσφορά σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε ένα κουτί / αποκωδικοποιητή 4K, 200 τηλεοπτικά κανάλια και 1000 GB αποθηκευτικού χώρου στο cloud. Τέλος, η SFR μείωσε επίσης την τιμή της επιλογής Multi TV, η οποία σας επιτρέπει να νοικιάσετε έναν δεύτερο αποκωδικοποιητή, ο οποίος κυμαίνεται από 5 σε 3 ευρώ.