Η Segway παρουσιάζει το Ninebot Max G30, ένα ηλεκτρικό σκούτερ με αυτονομία 65 χλμ στα 599 €

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 9 Ιουλίου 2020 στις 15 ώρες και 37 λεπτά

Η Segway ανακοίνωσε μόλις το ηλεκτρικό σκούτερ Ninebot Max G30, ένα νέο μηχάνημα που συνδυάζει μεγάλη γκάμα και γρήγορη φόρτιση, όλα σε ανταγωνιστική τιμή. Χάρη στην μπαταρία 551-Wh, παρέχει αυτονομία 65 km, πολύ περισσότερο από το Ninebot της σειράς Es (1 έως 4).

Αυτή την εβδομάδα, Σεγκγουέι παρουσίασε το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό σκούτερ του, το Ninebot Max G30. Τα δύο πλεονεκτήματά του: μια μπαταρία με πολύ άνετη αυτονομία σε συνδυασμό με μια γρήγορη επαναφόρτιση που επιτρέπει την κάλυψη μεγαλύτερης απόστασης με μία φόρτιση. Η εξαγγελθείσα αυτονομία είναι πράγματι 65 χλμ., Σχεδόν τρεις φορές αυτό που προσφέρει το Ninebot ES2, το οποίο είχαμε τη χαρά να δοκιμάσουμε στις αρχές του έτους.

Segway Max G30: νέο ηλεκτρικό σκούτερ που συνδυάζει απόδοση και σχέση ποιότητας / τιμής

Ο κινητήρας των 350 W προσφέρει τελική ταχύτητα 25 km / h και δυνατότητα ανόδου σε κλίσεις έως και 20 μοίρες. Η μπαταρία παρουσιάζεται ως το κύριο πλεονέκτημά της. Οπως δηλώθηκε παραπάνω, Η χωρητικότητά του 551-Wh του επιτρέπει να ταξιδεύει έως και 65 χλμ απόσταση από 45 χλμ. για παράδειγμα για την έκδοση Pro του M365 από τη Xiaomi. Το σήμα δεν δίνει καμία ακρίβεια ως προς τις ταχύτητες ανάλογα με το βάρος. Η μπαταρία συνοδεύεται από έναν ενσωματωμένο τροφοδοτικό που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση στα 3Α και έναν εξωτερικό προσαρμογέα που υποστηρίζει φόρτιση στα 5Α.

Διαβάστε επίσης : Η επιλογή μας από τα καλύτερα ηλεκτρικά σκούτερ του 2019

Το ηλεκτρικό σκούτερ Segway Ninebot Max 30 είναι πιστοποιημένο με IPX5, τόσο ανθεκτικό στη βροχή και ακόμη και πίδακες νερού από μια λόγχη. Προσφέρει επίσης έγχρωμη οθόνη. Του οι διαστάσεις είναι 1,67 x 0,472 x 1,203 μέτρα για βάρος 18 kg. Το μήκος του όταν διπλώνεται είναι 0,534 m (21 ίντσες). Μια συνοδευτική εφαρμογή συμβατή με Android και iOS σάς επιτρέπει να κλειδώνετε το σκούτερ, να διαχειρίζεστε τον έλεγχο ταχύτητας, αλλά και να έχετε πρόσβαση σε διάφορα δεδομένα σχετικά με την κατάσταση του μηχανήματος. Το τελευταίο είναι διαθέσιμο σε προπαραγγελία στον ιστότοπο της μάρκας στην τιμή των 599 €, ευρώ για διαθεσιμότητα τον Οκτώβριο του 2019. Στη συνέχεια, η τιμή θα μειωθεί στα 799 ευρώ ή 200 ευρώ πιο ακριβά.