Η Samsung συρτάρει το Huawei Mate 30 χωρίς Google: Το Galaxy Note 10 είναι το καλύτερο

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Huawei Mate 30 θα κυκλοφορήσει χωρίς εφαρμογές και υπηρεσίες Google, μια ευλογία για τη Samsung που δεν έχασε την ευκαιρία να συρθεί από τον κινέζικο ανταγωνιστή της. Το συνέδριο της Huawei δεν είχε τελειώσει ακόμη χθες το απόγευμα ότι η Samsung δημοσίευσε μια εκστρατεία αλληλογραφίας επισημαίνοντας το Galaxy Note 10 που προσφέρει “τη δυνατότητα αξιοποίησης των ενημερώσεων, αλλά και των εφαρμογών. και υπηρεσίες Google ».

Τέλεια σύμπτωση ή σκληρή συρτή; Η απάντηση είναι προφανής. Όταν η Huawei σκοντάφτει, η Samsung τοστ! Ενώ η διάσκεψη παρουσίασης για τα Huwei Mate 30 και Mate 30 Pro ήταν ακόμη σε εξέλιξη, οι συνδρομητές της Samsung έλαβαν ένα μάλλον πειραστικό email με τη γραμμή θέματος: “Επωφεληθείτε από τις ενημερώσεις, τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες της Google”. “

Η Samsung χλευάζει τα ιδιωτικά Huawei Mate 30 και Mate 30 Pro της Google

Η εκστρατεία απευθύνεται σε συνδρομητές της Λατινικής Αμερικής της Samsung, μια αγορά στην οποία ο κατασκευαστής είναι αναγνωρισμένος. Τα ελαττώματα του Huawei mate 30 πρόσφερε μια μεγάλη ευκαιρία συρτής, καθώς τους αρέσει η Samsung. Για να το ολοκληρώσετε, ο οικοδόμος προσφέρει τέσσερις μήνες δωρεάν YouTube Premium σε όποιον αγοράζει το Galaxy Note 10, το οποίο χαρακτηρίζεται ως «το καλύτερο smartphone Android».

Οι δύο κατασκευαστές συμμετέχουν σε μια ανελέητη μάχη στον αγώνα για ηγεσία στην αγορά smartphone. Η Huawei δεν έκρυψε τη φιλοδοξία της να γίνει νούμερο 1 φέτος. Αυτό το έργο κατακλύζεται τώρα και η Samsung μπορεί να ευχαριστήσει τον Ντόναλντ Τραμπ και το δολοφονικό διάταγμά του. Τα Huawei Mate 30 και 30 Pro είναι εξαιρετικά σε χαρτί, αλλά παραμένουν γίγαντες στους πρόποδες του πηλού χωρίς εφαρμογές Google.

Αυτό είναι ένα από τα πρώτα συγκεκριμένα αποτελέσματα των αμερικανικών κυρώσεων που ανακοινώθηκαν για αρκετούς μήνες. Το Huawei Mate 30 δεν θα κυκλοφορήσει στη Γαλλία, έχει επιβεβαιωθεί. Δεν τολμούμε να φανταστούμε ότι αυτή είναι η αρχή του τέλους για τον κινέζικο κατασκευαστή, ελπίζοντας ότι θα έχει κόλπα στην τσάντα του για να βγει από αυτή την εκδήλωση πολύ γρήγορα.

Πηγή: Android Central

Η Samsung παρακολουθεί τα Huawei Mate 30 και Mate 30 Po